«КИЇВМІСЬКБУД» ПРОПОНУЄ КВАРТИРИ ВІД 250 ГРН В ДЕНЬ

Програму іпотечного кредитування «Київміськбуд» розробив і впровадив спільно з «Кристалбанком»

Від 250 гривень на день. Саме стільки інвестор сплачуватиме за невелику квартиру у новобудовах «Київміськбуду» в рамках нової іпотечної програми. Механізм кредитування  Холдингова компанія розробила і впровадила спільно з «Кристалбанком». Інвестор сплачує лише 30% вартості житла, решту вносить банк, який пропонує до 10 років на погашення позики та лояльні умови кредитування.

   За словами старшого менеджера відділення №8 ПАТ «Кристалбанк» Ольги Кіслової, фінансова установа розглядає заявку лише 3 дні. Завітавши до відділу продажу «Київміськбуду», ви зможете одночасно отримати консультацію і у фахівця забудовника, і у менеджера банку.

«КИЇВМІСЬКБУД» ПРОПОНУЄ КВАРТИРИ ВІД 250 ГРН В ДЕНЬ

 

«Початковий внесок інвестора становить не менше 30%. В залежності від терміну кредитування процента ставка нараховується від 21% до 23%. Форма погашення дуже вигідна – або ануїтет або класична форма повернення позики. Пакет документів, необхідних для розгляду заявки: паспорт, ідентифікаційний код та довідка про доходи», – зазначила Ольга Кіслова.

Варто звернути увагу і на те, що іпотека дозволяє не лише придбати житло, але і  отримати суттєву знижку. Адже за умови 100% оплати, забудовник надає інвестору максимальну знижку на нову квартиру. Ще один плюс – покупець отримує фіксовану ціну свого житла, говорить фахівець відділу продажу ПАТ «ХК «Київміськбуд» Дмитро Міндалін.

«КИЇВМІСЬКБУД» ПРОПОНУЄ КВАРТИРИ ВІД 250 ГРН В ДЕНЬ

 

«Отримавши можливість взяти в кредит суму, якої не вистачає, інвестори стали активніше цікавитися іпотекою. Перша вигода в тому, що компанія надає знижку, адже для забудовника це буде означати 100% оплату. А друга вигода – ціна на квадратний метр буде фіксована. І як би не лихоманило ринок нерухомості, для таких інвесторів вартість житла залишиться незмінною. І третя, найголовніша вигода, ви можете отримати квартиру вже сьогодні, адже оформити іпотечну позику можна не тільки на квартири в будинках, що зводяться, а й на вже готове житло», – розповів Дмитро Міндалін.

«КИЇВМІСЬКБУД» ПРОПОНУЄ КВАРТИРИ ВІД 250 ГРН В ДЕНЬ

 

За розрахунками фінансистів компанії, сума, яку сплачуватиме інвестор за невелику квартиру у новобудові, становить від 250 гривень у день. Щодо самої іпотечної програми, то більше детальну інформацію ви можете отримати у наших відділах продажу. Телефонуйте: (044) 280-90-11.