«КИЇВМІСЬКБУД» ЗАКІНЧУЄ РЕКОНСТРУКЦІЮ БУДИНКУ НА ВУЛ. ДУБІНІНА

  Її результатом став сучасний 9-поверховий житловий будинок із компактними квартирами. Здійснюючи реконструкцію старої будівлі, “Київміськбуд”, згідно з нормами, оновив мережі та облаштував прибудинкову територію.

Сьогодні житловий дім по вулиці Дубініна, 7/14, що розташований поруч з Голосіївським парком, неподалік вулиці Васильківської та проспекту 40-річчя Жовтня, будівельники готують до введення в експлуатацію.

«Зараз тут ведуться активні роботи, закінчуємо фасад, внутрішні роботи майже зроблені, закінчено монтаж. Цей гуртожиток, з якого і постала новобудова, був застарим. Ми зробили повне перепланування, збільшили поверховість, провели нові комунікації», – розповів заступник директора Департаменту технічного забезпечення будівництва ПАТ «ХК «Київміськбуд» Олександр Пахомов.

«КИЇВМІСЬКБУД» ЗАКІНЧУЄ РЕКОНСТРУКЦІЮ БУДИНКУ НА ВУЛ. ДУБІНІНА

Сам будинок цегляний, квартири мають невеликі площі та будуть надзвичайно комфортними для проживання.

«Дім утеплений мінераловатними плитами, теплий і хороший. Квартири тут невеликі – саме те, що зараз потрібно, однокімнатні та двокімнатні. Люди приходять, дивляться що і як, йдуть задоволені, бо робота триває, будівельники працюють. «Київміськбуд» завжди доводить розпочате до кінця, інвестори це знають і тому не хвилюються», – розповів начальник дільниці компанії «Західенергомонтаж» ПАТ «ХК «Київміськбуд» Олександр Бандурка.

Зараз ви ще маєте можливість стати одним із власників комфортного житла від найбільшого забудовника столиці.  За більш детальною інформацією звертайтесь до спеціалістів відділу продажів або за телефоном: (044) 280-90-11.