КОМФОРТНЕ І НЕДОРОГЕ ЖИТЛО У ПЕРЕДМІСТІ ВІД «КИЇВМІСЬКБУДУ»

Холдингова компанія пропонує квартири у новому житловому комплексі, що в 10 км від Києва

У селищі Тарасівка Києво-Святошинського району будівельники «Київміськбуду» зводять новий житловий комплекс. Один будинок вже готовий, на другому тривають активні будівельно-монтажні роботи. Серед переваг житла в Тарасівці – невелика ціна на квадратний метр (близько 10 тис грн.), близькість до Києва, гарне транспортне сполучення і чисте повітря. Як зазначають новосели, які вже живуть у першому будинку, у Тарасівці спокійніше, а ще – привітні сусіди, бо люди звикли вітатися один із одним.

КОМФОРТНЕ І НЕДОРОГЕ ЖИТЛО У ПЕРЕДМІСТІ ВІД «КИЇВМІСЬКБУДУ»

Щодо транспортного сполучення, найближчі до селища станції метро «Житомирська» і «Теремки». Також, дістатися до столиці можна на автомобілі, маршрутці № 720, 517 (17 +7) або електричці (зупинка «Тарасівка»).

У безпосередній близькості від комплексу велика кількість як господарських, так і продуктових магазинів: «Акваріум», «Кулінарія», міні-маркет «Фора». У 10 кілометрах супермаркет «Novus» і « Сільпо». У даному населеному пункті розташовано кілька шкіл: № 3, № 4, № 5, гімназія.

КОМФОРТНЕ І НЕДОРОГЕ ЖИТЛО У ПЕРЕДМІСТІ ВІД «КИЇВМІСЬКБУДУ»

Житло у передмісті користується неабияким попитом у інвесторів, зазначають у відділ продажу компанії-забудовника. За словами Дмитра Міндаліна, більшість квартир у новобудові вже розкуплена.

«Темпи будівництва цього житлового комплексу на сьогодні вражаючі, це викликано і тим, що активно йдуть продажі, все більше людей вибирають житло за містом. Будівництво розпочалося в червні-липні, як бачите хід будівництва сам говорить за себе, як і активність інвесторів на цьому об’єкті», – зазначає він.

КОМФОРТНЕ І НЕДОРОГЕ ЖИТЛО У ПЕРЕДМІСТІ ВІД «КИЇВМІСЬКБУДУ»

Своєю чергою інженер з експлуатації Юрій Пономарьов хвалить будинки. Акцентує увагу інвесторів на здатності нових об’єктів тримати тепло. В будинках індивідуальне опалення. Вартість котлів уже входить у ціну квадратного метра. А ще забудовник прийняв рішення забезпечити мешканців селища артезіанською водою зі свердловин.

«Розроблений проект 5 артезіанських свердловин понад 140 метрів глибиною, вони будуть об’єднані в одне кільце і забезпечуватимуть весь масив Тарасівка чистою водою. Одна свердловина вже готова, наразі ведуться підготовчі роботи по другій свердловині», – зазначає Юрій Пономарьов.  

Квартири у комплексі компактні, мають раціональне планування. Наприклад, запроектовані двокімнатні помешкання від 60 квадратних метрів. У відділ продажу «Київміськбуду» зауважують, що від початку у цьому комплексі планувалось саме таке житло, яке користуватиметься попитом у молодих сімей та людей з середнім достатком.

КОМФОРТНЕ І НЕДОРОГЕ ЖИТЛО У ПЕРЕДМІСТІ ВІД «КИЇВМІСЬКБУДУ»

«В основному у ЖК 1- та 2-кімнатні кватири невеликих площ. Наприклад, 1-кімнатні квартири від 37 квадратних метрів, де простора кімната, простора кухня з виходом на лоджію, невеликий коридор, люди не переплачують за зайві квадратні метри», – говорить фахівець відділу продажу Дмитро Міндалін.

КОМФОРТНЕ І НЕДОРОГЕ ЖИТЛО У ПЕРЕДМІСТІ ВІД «КИЇВМІСЬКБУДУ»

Також варто додати, що новий житловий комплекс розташований неподалік центру селища, поруч Тарасівська  сільська рада. На сьогоднішній день при 100% оплаті забудовник надає знижку у 10%. Вибір житла великий, тож обирайте таке, в якому почуватиметесь щасливими. Деталі за телефоном: (044) 280-90-11.