НА БУДИНКУ №1 У ЖК АБРИКОСОВИЙ “ВИРОСЛА” КВІТКА

У житловому комплексі «Абрикосовий» на будинку №1 “виросла” символічна квітка. За традицією так  будівельники повідомляють, що монолітні роботи завершені.

НА БУДИНКУ №1 У ЖК АБРИКОСОВИЙ "ВИРОСЛА" КВІТКА

Наразі станом на початок грудня у будинку №1 заливають парапет. Кладку облаштовують на 25 поверсі та виконують інженерні мережі (електрика, стояки до 15 поверху.).

У будинку №2 монолітні роботи виконують на рівні 22 поверху. Кладку облаштовують на 7 поверсі. 

У будинку №3 монолітні роботи виконують на рівні 21 поверху. Кладку облаштовують на 13 поверсі.

НА БУДИНКУ №1 У ЖК АБРИКОСОВИЙ "ВИРОСЛА" КВІТКА

ЖК комфорт-класу «Абрикосовий» зводиться у Голосіївському районі на перетині вулиць Абрикосова і Жулянська. Комплекс складається з трьох будинків, по 26 поверхів кожен. Будинки зводяться за монолітно-каркасною технологією із стінами з газоблоків. Фасад буде утеплений мінеральною ватою і обштукатурений за системою «мокрий фасад». Міжквартирні та міжкімнатні перегородки виконають з цегли і керамзитобетонних блоків.

НА БУДИНКУ №1 У ЖК АБРИКОСОВИЙ "ВИРОСЛА" КВІТКА

У продажу 2-, 3-, 4+ кімнатні квартири площею від 62 до 147 кв. м.  Окрім дуже зручного планування квартир, очевидною перевагою локації ЖК «Абрикосовий» є піша доступність до станції метро «Теремки» (12-15 хв). В 1,5 км від новобудови — Одеська площа, звідки курсує наземний транспорт в сторону Академмістечка і приміські маршрутні таксі. 

Вартість квадратного метру від 19 800 грн, знижка 5%. Довідки за тел.: (044) 299-43-34.