НА КВАРТИРИ У ЖК НА КАХОВСЬКІЙ ДІЄ 10% ЗНИЖКА

Квартири мрії у живописному місці, поряд із набережною Дніпра, у пішохідній доступності до метро та можливістю доїхати до центру столиці за 10 хвилин, відтепер ще доступніші. Житлові квадратні метри у ЖК на Каховській, 60 можна придбати із 10% знижкою за умови повної оплати вартості квартири.

НА КВАРТИРИ У ЖК НА КАХОВСЬКІЙ ДІЄ 10% ЗНИЖКА

Житловий комплекс зростає надзвичайно активними темпами, будинки № 1,2,3 та окремі секції 5 будинку щомісяця зростають на 3 поверхи. В цілому  ЖК на Каховській,60 зводиться 4ма чергами.

       І черга – чотири односекційні 26-поверхові будинки міститимуть по 240 квартир. На першому поверсі будуть розташовані вбудовані нежитлові приміщення та розподільчий пункт, суміщений з трансформаторною підстанцією.

       ІІ черга матиме 8-секційний 26-поверховий будинок на 1620 квартир із вбудованими нежитловими приміщеннями та дві однакові трансформаторні підстанції.

       ІІІ черга – окремо розташований підземний паркінг на 292 машиномісця.

       ІV черга – дитячий дошкільний заклад на 120 місць.

НА КВАРТИРИ У ЖК НА КАХОВСЬКІЙ ДІЄ 10% ЗНИЖКА

НА КВАРТИРИ У ЖК НА КАХОВСЬКІЙ ДІЄ 10% ЗНИЖКА

Мешканці ЖК на Каховській матимуть змогу поєднати переваги заміського затишку зеленої зони з урбаністичним міським темпом: після напруженого дня кожен зможе повноцінно відпочити на облаштованому узбережжі Дніпра, проїхатися велосипедними доріжками або прогулятися в парку «Перемога».

НА КВАРТИРИ У ЖК НА КАХОВСЬКІЙ ДІЄ 10% ЗНИЖКА

Більш детальну інформацію щодо вільних квартир, отримання знижки та можливості придбати квадратні метри на умовах іпотечного кредитування, можна отримати у центральному відділі продажу: (044) 280 90 11. Також поряд із будівельним майданчиком працює виокремлений відділ продажу, у якому клієнтам не лише нададуть усю необхідну інформацію щодо ЖК, а й покажуть процес будівництва: (044) 594-55-34; вул. Каховська,60.