НА РИНКУ НЕРУХОМОСТІ РОЗПОЧАЛАСЬ ОСІННЯ АКТИВНІСТЬ

Купити власне житло можна як ніколи вигідно  

Традиційно ринок нерухомості значною мірою залежить від сезонних коливань. Влітку, коли більшість людей у відпустках, активність знижується до мінімуму. Восени ж, під час найбільш жвавого сезону – зростає. Та літо 2015 стало винятковим у цьому плані, і причин тому  кілька. Найвагоміша – знижки до -30%, які і зараз продовжують діяти у «Київміськбуд».  Ще одна – можливість купувати в об’єктах, які з’явилися у продажу саме в цей час.

«Цього літа ми запустили у продаж велику кількість нових об’єктів. Це і друга  черга на Обухівській, і Новомостицька, і ще низка проектів. Думаю, із цим і пов’язаний сплеск продажів, люди дійсно приходили заключати договори», – зазначив начальник відділу продажів ПАТ «ХК «Київміськбуд» Андрій Мачковський.

НА РИНКУ НЕРУХОМОСТІ РОЗПОЧАЛАСЬ ОСІННЯ АКТИВНІСТЬ

Протягом останніх двох тижнів активність продажів у «Київміськбуді» зросла ще більше.

«З перших чисел вересня стало відчутно, що люди повернулись до міста з відпусток. Вони обдумують довгочасні перспективи, приходять, запитують, тобто видно, що купуватимуть. Можна прогнозувати, що попит зростатиме, маємо хороші перспективи», – зазначив Андрій Мачковський.

Найбільш популярними традиційно залишаються квартири економ класу – однокімнатні метражем від 36 до 42 кв. м, двокімнатні площею близько 60 «квадратів», і трикімнатні площею –  від 78-82 кв. метрів.

Щодо ціни, то прогнози одностайні: вартість нерухомості не падатиме. Відносно низькою вона може бути лише на початку будівництва. Саме у цей час більшість інвесторів «Київміськбуду» і купують житло, адже вартість квадратного метра на етапі котловану дійсно значно нижча. До того ж, акція, в рамках якої квартиру можна придбати із знижкою до -30%, досі триває. Тож не гайте часу та скористайтесь можливістю купити власне житло на надзвичайно вигідних умовах. Подробиці у відділі продажів: (044) 280 90 11.