НА ЖК ОТРАДА ВИРОСЛИ ПЕРШІ ДВІ КВІТКИ

Із будівельного майданчику ЖК “Отрада”, що зводиться у Солом’янському районі по проспекту Відрадному, 93/2 звітують про закінчення монолітних робіт на будинках 3 і 4. 

Відділ продажу ЖК “Отрада” радий повідомити, що в нашому серці оселилось літо. На третьому та четвертому будинках розквітли наші перші квіти. “Київміськбуд” будує місто-сад”, – повідомила менеджер із продажу Ірина Кліма. 

НА ЖК ОТРАДА ВИРОСЛИ ПЕРШІ ДВІ КВІТКИ

За традицією, будівельники прикрашають квіткою каркас будинку по закінченні на ньому монолітних робіт. Жодна квіта не повторююється, для кожного свого об’єкту бригади виготовляють її індивідуально.

НА ЖК ОТРАДА ВИРОСЛИ ПЕРШІ ДВІ КВІТКИ

ЖК “Отрада” – комплекс комфорт класу, що складається зі 7 будинків різної поверховості – від 9-ти до 25-ти поверхів. Внутрішня дворова територія комплексу буде захищена від проїзду машин та обладнана сучасними дитячими ігровими та спортивними майданчиками. Також будуть облаштовані стадіон та зони відпочинку з прокладеними доріжками, щоб мешканці мали змогу відпочивати на власному подвір’ї у затишку та спокою після напруженого дня у гамірному мегаполісі. Вартість квадратного метру від 19 984 грн з урахуванням знижки. Квартири доступні також у розстрочку і кредит.