НА ЖК ПЕКТОРАЛЬ ВИКОНАНО БЛАГОУСТРІЙ

Тривають фінальні роботи по облаштуванню та підготовці до введення в експлуатацію житлового комплексу “Пектораль” у Святошинському районі столиці на бульварі Кольцова, 7-А. Наразі на об’єкті готується документація для передачі в експлуатацію ліфтів, пожежної сигналізації, вентиляції, сантехнічних комунікацій, електричних мереж.  Виконано благоустрій.
НА ЖК ПЕКТОРАЛЬ ВИКОНАНО БЛАГОУСТРІЙ
ЖК «Пектораль» — це сучасний 25-поверховий п’ятисекційний комплекс комфорт-класу, що знаходиться практично у самому «серці» Микільської Борщагівки.  На прибудинковій території розташовані зони для прогулянок, дитячі та спортивні майданчики, облаштовані сучасні стоянки для велосипедів. Секції 1 і 2 вже введені в експлуатацію. 
НА ЖК ПЕКТОРАЛЬ ВИКОНАНО БЛАГОУСТРІЙ
Комплекс має зручне транспортне сполучення. До центру Києва можна дістатись автомобілем за півгодини, до міжнародного аеропорту «Київ» (Жуляни) за 20 хвилин, до станції метро «Житомирська» за 11 хвилин. Добре розвинена мережа громадського транспорту: швидкісний трамвай, автобуси і маршрутні таксі. Поруч багато шкіл, дитячих садочків, парків та магазинів, сюди зручно їхати як на автомобілі, так і на громадському транспорті.
Вартість квадратного метру від 22 050 грн. У продажу остання однокімнатна квартира на 24 поверху і кілька 3-кімнатних, зручних і комфортних планувань. Довідки за тел.: (044) 299-43-34.