НОВОБУДОВУ НА ПАНЕЛЬНІЙ ГОТУЮТЬ ДО ВВОДУ В ЕКСПЛУАТАЦІЮ

Новобудову №1 на вул. Панельній,2 готують до вводу в експлуатацію. У будинку повністю встановлено вікна, завершуються роботи з облаштування фасаду. Майже добігають кінця оздоблювальні роботи, триває благоустрій вхідних груп, у квартирах встановлюють вхідні двері.

НОВОБУДОВУ НА ПАНЕЛЬНІЙ ГОТУЮТЬ ДО ВВОДУ В ЕКСПЛУАТАЦІЮ

 

Майбутня новобудова на Панельній стала одним із найбільш улюблених об’єктів серед інвесторів «Київміськбуду». Її місце розташування – неподалік від Дніпра, покупці називають однією із найважливіших переваг. Крім того, майже поряд станція метро «Лівобережна», а значить дістатися центральної частини міста можна усього за 15 хвилин. А панорама із вікна на Дніпро стане приводом для щоденних мрій та нових звершень.

НОВОБУДОВУ НА ПАНЕЛЬНІЙ ГОТУЮТЬ ДО ВВОДУ В ЕКСПЛУАТАЦІЮ

 

Новобудова запроектована таким чином, щоб вивільнити найбільш зручні форми планувань квартир. Однокімнатні та двокімнатні зі зручним розташуванням та правильними пропорціями дозволять оформити інтер’єр максимально ефективно. За умови повної оплати, діє знижка у розмірі до 10%. На 5% дешевше житло можна придбати, якщо внести 50% вартості. Більш детально – у відділі продажу: (044) 280 90 11.