ОБ’ЄКТИ «УКРБУД»: РОЗПОЧАТО ПРОЦЕС ІНВЕНТАРИЗАЦІЇ

Передача об’єктів компанії «Укрбуд» в управління «Київміськбуду» проходить за наміченим графіком. На сьогоднішній день триває процес інвентаризації та обрахунків.

  1. Проведена інвентаризація всіх залишків, всіх недоплат. Як по житловим, так і по нежитловим, і по паркінгам. Є повний акт звірки між ФФБ і «Укрбуд». На сьогоднішній день ми знаємо кількість коштів, яку зможемо отримати від продажу усіх активів, які лишилися непроданими.
  2. На даному етапі проводиться технічна інвентаризація кожного об’єкта. Виконується дефектний акт незакінчених робіт. Він дасть можливість зрозуміти, скільки грошей потрібно витратити на кожен об’єкт і в загальному, щоб закінчити проекти, які продавалися «Укрбудом» (розпочаті і не розпочаті будівництвом). Ми хочемо звести баланс!
  3. Паралельно ми беремо участь щодо внесення правок у рішення Київради від 19.12.2019г. № 460/8033 про сплату пайових внесків, щоб всі об’єкти «Укрбуду» звільнити від таких.
  4. Паралельно ми працюємо над зняттям арештів з ділянок.
  5. Ведуться переговори з ДІУ про виділення коштів для закінчення будівництва даних об’єктів.
  6. Готуються акти прийому-передачі. 5 вже знаходяться в процесі підписання між замовниками та підприємствами «Укрбуду».

Надалі Холдингова компанія «Київміськбуд» буде інформувати громадськість про результати роботи щодо об’єктів компанії «Укрбуд».

Крім того, звертаємося до інвесторів «Київміськбуду». Ще раз підкреслюємо, що будівництво об’єктів Холдингової компанії і добудова проектів «Укрбуду» є абсолютно різними, паралельними і такими, що не впливають один на одного, процесами!