ЗВЕРНЕННЯ ПРАВЛІННЯ ПАТ «ХК «КИЇВМІСЬКБУД» З НАГОДИ ДНЯ ПЕРЕМОГИ.

Шановні колеги!

У ці особливі травневі дні, коли весь світ вшановує ветеранів, які відстояли мир у боротьбі з фашизмом, Україна знову у вогні. За півроку якимись звичними стали слова: боротьба, постріл, вибух, смерть, а поняття – патріотизм, перестало бути затертим словом із радянського минулого,  стало визначальним для кожного, хто вважає своєю батьківщиною Україну.

У 69-тий День Перемоги вся країна готуються не до зустрічей з ветеранами та урочистих заходів, а до зіткнень і можливих провокацій.  Втім, нашим ветеранам сьогодні потрібно більше турботи від влади і нас з вами, а не показові урочистості і салют.

Ми ніколи не забудемо, якою ціною дістався мир на землі, ми схиляємо голови перед безсмертним подвигом наших батьків та дідів, і  дякуючи ветеранам за завойовану свободу, також сьогодні згадуємо і тисячі жертв серед мирного населення України, Європи, світу…

Ніколи знову не повинна повторитися війна!

Ніколи знову не повинні гинути люди!

Ніколи знову не повинен брат стріляти у брата!

Україна – мирна, щедра і братня країна, в якій живуть мільйони представників різних національностей. Віримо, 69-тий День Перемоги стане символом об’єднання для нашого суспільства і зміцнить нас у вірі, що Перемога була і залишається одна на всіх, як і Україна.

 

З повагою, 
Правління ПАТ «ХК «Київміськбуд»

ЗВЕРНЕННЯ ПРАВЛІННЯ ПАТ «ХК «КИЇВМІСЬКБУД» З НАГОДИ ДНЯ ПЕРЕМОГИ.