ОГЛЯД РОБІТ НА ЖК STAR CITY

Продовжується зведення нового житлового комплексу Star city у Дніпровському районі столиці по вул. Каунаська, 27.

ОГЛЯД РОБІТ НА ЖК STAR CITY

Станом на початок 2022 року у будинку №1 виконуються сантехнічні, електромонтажні роботи. Встановлення вікон виконано на 45%. Облаштування стяжки на 1 секції виконано на 2-х поверхах. Монолітні роботи виконують на рівні 24 поверху. Кладку виконують з 14 по 18 поверхи.

У будинках №№ 2,3 виконуються сантехнічні, електромонтажні роботи. Встановлення вікон виконано на 45%. Монолітні роботи виконано на 85%. Облаштування кладки виконано на 55%.

У будинку №4 монолітні роботи виконано на 50%, облаштування кладки – на 10%.

У будинку №5 монолітні роботи виконано на 50%, облаштування кладки – на 5%.

У будинку № 8 облаштування котловану виконано на 100%, виконано 4 кущі випробувальних паль.

ОГЛЯД РОБІТ НА ЖК STAR CITY

ЖК Star City – це вісім 25-поверхових сучасних будинків комфорт-класу, що складається з трьох односекційних і п’яти двосекційних будинків. На перших поверхах житлового комплексу будуть розміщені магазини, кав’ярні, ресторани, хімчистка та багато іншого так необхідного для комфортного проживання мешканців. Будинки, розташовані по периметру земельної ділянки, забезпечать закритість внутрішньої території від автомобілів та зовнішнього шуму. Дворова територія комплексу, обладнана сучасними дитячими та спортивними майданчиками, стане одним із улюблених місць відпочинку дітей та дорослих. Розвинена інфраструктура забезпечить мешканців усім необхідним для комфортного проживання.

У продажу 1, 2 і 3-кімнатні квартири площею від 51,4 кв.м до 87,7 кв.м, вартість квадратного метру від 23 733 грн (з урахуванням знижки).