ОГЛЯД РОБІТ НА ЖК TWIN HOUSE

Підходять до завершення роботи по зведенню нового житлового комплексу Twin Housе у Деснянському районі, по вул. Крайня,1.

ОГЛЯД РОБІТ НА ЖК TWIN HOUSE

Станом на сьогодні завершуються внутрішні оздоблювальні роботи у місцях загального користування (МОП), виконуються роботи по будівництву сантехнічних, електричних мереж та вентиляції, звершено встановлення ліфтового обладнання. Встановлюються накришники на карнизах, ведуться роботи по прокладанню зовнішніх мереж. Фасадні роботи, облаштування  покрівлі і благоустрій виконуються відповідно до погодних умов.

ОГЛЯД РОБІТ НА ЖК TWIN HOUSE

ЖК Twin House — це сучасний комплекс комфорт-класу. Трисекційний будинок із вбудованими приміщеннями. Житлові приміщення розташовуються в 1 секції з 2-го по 25-й поверх, в другій секції з 4-го по 13-й поверх та в секції 3 – з 1 по 25-й поверх. Висота стель – 2,74 м. Проектом передбачений підземний паркінг, спортивний та дитячий майданчик.

Введення заплановане у квітні 2022 року. У продажу дві останні чотирикімнатні квартири, площа 131,24 кв.м, вартість 3 508 438 грн, знижка 10% при повній оплаті.