ПЕРШИЙ ВНЕСОК ВІД 10%. КИЇВМІСЬКБУД РОЗШИРЮЄ УМОВИ РОЗСТРОЧКИ

Холдингова компанія «Київміськбуд» розширює умови купівлі  квартири через розтермінування платежів.  Із 15 квітня по 15 травня 2020 року перший внесок на квартири у будинках, що  зводяться, складає лише 10%.

«У зв’язку з тим, що в умовах економічних наслідків, пов’язаних з рішеннями щодо боротьби з пандемією коронавірусу почастішали звернення потенційних покупців із бажанням придбати об’єкти нерухомості у розстрочку з мінімальним першим внеском, Київміськбуд йде назустріч людям. Ми добре розуміємо, що нерухомість – найкращий сейф для зберігання заощаджень, люди шукають можливість купити власне житло, адже це своєрідна точка опори, яка особливо важлива у важкі часи, тому ми знизили перший внесок до мінімального порогу у 10% від загальної вартості квартири. Акція діє до 15 травня», – повідомила директор Департаменту продажів і маркетингу Тетяна Маркова.

Квартири на таких умовах можна купити у всіх об’єктах Компанії, що знаходяться на стадії будівництва. Розстрочка надається  до введення житлових комплексів в експлуатацію.

ПЕРШИЙ ВНЕСОК ВІД 10%. КИЇВМІСЬКБУД РОЗШИРЮЄ УМОВИ РОЗСТРОЧКИ