ПРАВЛІННЯ ПАТ «ХК «КИЇВМІСЬКБУД» ВІТАЄ ТРУДОВИЙ КОЛЕКТИВ ІЗ 58-РІЧЧЯМ ІЗ ДНЯ ЗАСНУВАННЯ КОМПАНІЇ.

ПРАВЛІННЯ ПАТ «ХК «КИЇВМІСЬКБУД» ВІТАЄ ТРУДОВИЙ КОЛЕКТИВ ІЗ 58-РІЧЧЯМ ІЗ ДНЯ ЗАСНУВАННЯ КОМПАНІЇ.Шановні колеги!

Правління ПАТ «ХК «Київміськбуд» вітає трудовий колектив 
із 58-річчям із дня заснування компанії!

              До цієї річниці ми прийшли з красномовними показниками і великими планами на майбутнє. На сьогоднішній день силами Холдингової компанії збудовано 44 141 152 кв.м житла, 200 медичних закладів, 344 школи, 649 дитсадків. Більшість унікальних об’єктів, що є візитною карткою Києва зводив саме «Київміськбуд» – готелі “Славутич”, “Либідь”, “Київ”, “Спорт”, “Хрещатик”, “Салют”, “Козацький”, меморіальний комплекс Великої Вітчизняної війни, споруда АСК телебачення, університети, універсами, оновлені площі та вулиці. За 158 днів був збудований Південний залізничний вокзал,  до проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу Євро 2012  реконструйовано спорткомплекс Олімпійський.
Одним із перших «Київміськбуд» підтримав державну програму по забезпеченню громадян доступним житлом. Наші будинки відповідають найвищій європейській якості, а ціна квадратного метру доступна для самих широких верств населення.
І особливо ми пишаємося тим, що за 58 років у нас не має жодного недобудованого об’єкта. Звідси довіра інвестора до компанії і запорука лідерських позицій будівельного холдингу на ринку нерухомості України.
В день народження Холдингової компанії щиро дякуємо всім працівникам «Київміськбуду» за добросовісну працю, за яскраві здобутки, за вірність традиціям відповідальної роботи на будівництві. Бажаємо всім здоров’я, родинного затишку і тепла, стабільності і впевненості у щасливому майбутньому!

                                                  З повагою, 
                                                  Правління ПАТ «ХК «Київміськбуд»