RUNUP! КУБОК «КИЇВМІСЬКБУД» – ЗАБІГ НА 110 ПОВЕРХІВ

Холдингова компанія «КИЇВМІСЬКБУД» і біговій клуб NEW BALANCE TOP RUNNERS запрошують всіх бажаючих підкорити висотку-новобудову в рамках першого вертикального забігу на Кубок «КИЇВМІСЬКБУД».

Учасникам чекають 2 відбіркові тури-підйому по 36 поверхів, після чого трійка фіналістів серед чоловіків і жінок подолає ще 38 поверхів і фінішує на вертолітному майданчику будівлі.

RUNUP! КУБОК «КИЇВМІСЬКБУД» - ЗАБІГ НА 110 ПОВЕРХІВ

 

Перший забіг RUNUP! Кубок «КИЇВМІСЬКБУД» відбудеться 15 жовтня 2016 року і буде символічно приурочений до здачі в експлуатацію нового житлового будинку, розташованого за адресою: проспект Возз’єднання, 21-В.

Ідея забігу полягає в залученні широких мас населення займатися спортом, продемонструвавши доступність місць для тренувань, адже, фактично, будь-який багатоповерховий будинок є майданчиком для RUNUP! тренувань.

Кожен учасник змагань отримає в подарунок сувенірну медаль авторського дизайну, а переможців чекають призи від спонсорів.

Організатор – NEW BALANCE TOP RUNNERS – забезпечують учасників стартовими номерами з чиповой системою спортивного хронометражу, гідратацією на фініші, музичним і медичним супроводом.

 

Реєстрація для учасників – посилання

Відеоанонс – посилання

Приклади аналогічних забігів – посилання на відеоролик

Детальніше про RUNUP! Кубок Київміськбуд – гіперпосиланя на Facebook-event