СЬОГОДНІ НАЙКРАЩИЙ ЧАС КУПУВАТИ ЖИТЛО

У Холдинговій компанії розповіли, чому  варто купувати квартиру саме зараз і як зекономити на такій купівлі 

  За словами начальника відділу продажу Департаменту реалізації нерухомості ПАТ «ХК «Київміськбуд» Андрія Мачковського, ціни на житло з урахуванням знижок, які надає забудовник, зрівнялись з цінами 2003 року. Для тих, хто мріє про власне житло і має заощадження, гарний час купити квартиру і при цьому зекономити, адже українці і надалі надають перевагу 100% оплаті під час купівлі житла.

«За підсумками першого півріччя 2015 року можна констатувати, що на ринку первинної нерухомості переважає купівля житла зі 100% оплатою», — розповів він.

Такий спосіб, на думку Андрія Мачковського, українці обирають через кілька факторів.

По-перше, банківські установи на сьогодні пропонують позичальникам  надзвичайно високі процентні ставки (від 26% до 40% річних у гривні), а  економічна ситуація в країні залишається нестабільною. Також інвестори зважають і на часті коливання валют, що тягнуть  за собою високий ступінь ризику в частині підвищення цін на неоплачені квадратні метри, що згодом може суттєво вплинути на вартість квартири від стартової ціни», – зауважив він.

СЬОГОДНІ НАЙКРАЩИЙ ЧАС КУПУВАТИ ЖИТЛО

Також, у відділі продажу «Київміськбуду» нагадали, що найголовнішою вигодою для інвестора при 100%-й оплаті є знижки, які надає компанія.

«За повної сплати інвестор отримує суттєву знижку. Наразі у компанії можна купити квартиру зі знижкою до 30%. За умови повної оплати така знижка розповсюджується на вільні квартири у ІV та V чергах забудови на Позняках, 4-а, у ІІІ черзі — знижка становитиме 28%. Купуючи квартиру у І черзі забудови, можна зекономити до 20%», – підкреслив Андрій Мачковський.

СЬОГОДНІ НАЙКРАЩИЙ ЧАС КУПУВАТИ ЖИТЛО

Сьогодні у «Київміськбуді»  пропонують знижки на квартири і в елітному житловому комплексі «Зарічний» (1-4 будинок) із видом на Дніпро та зелені схили правобережжя. Тут можна зекономити 25% за умови повної оплати. Передбачені пільги і для тих, хто може сплатити лише половину вартості омріяного житла, на житло у цьому житловому комплексі вона становить 12,5%.

Стати власником квартири у другій черзі будівництва на просп. Возз’єднання, 21-В, будинку № 2 по просп. Академіка Глушкова, 92-Б та по вул. Феодосійській, 2-є, 2-ж, 2-з, 2-і можна із 25% знижкою. За умовою половинної оплати вартості житла, знижка становитиме 12,5%», — повідомили у «Київміськбуді».

СЬОГОДНІ НАЙКРАЩИЙ ЧАС КУПУВАТИ ЖИТЛО

«Якщо ви маєте заощадження, їх варто вкладати у нове житло, адже будь-яка валюта може знецінитися, а власне житло завжди було в ціні, за будь-яких перипетій», – сказав Андрій Мачковський і додав, що при виборі забудовника інвесторам варто ретельно вивчати документи будівельної компанії і робити свій вибір на користь тих компаній, які роками доводять свою надійність.

СЬОГОДНІ НАЙКРАЩИЙ ЧАС КУПУВАТИ ЖИТЛО