СИЛЬНИЙ СПОРТ ДЛЯ СИЛЬНИХ ЛІДЕРІВ

«Київміськбуд» виступив спонсором чемпіонату Києва з армспорту

20 лютого у Києві відбувся чемпіонат з армспорту, участь у якому взяли 74 спортсмени з усієї країни.  Серед них – початківці, а також чемпіони України та призери Чемпіонату світу.

«Київміськбуд» виступив головним спонсором заходу.

СИЛЬНИЙ СПОРТ ДЛЯ СИЛЬНИХ ЛІДЕРІВ

 

«Холдингова компанія ніколи не стояла осторонь соціальної активності, і зараз ми також вирішили традицій не порушувати. Спорт формує культуру суспільства, і приємно, що сьогодні дедалі більше молоді долучається до нього», – зазначив Віце-президент компанії Степан Кударенко.

Змагання відбувались за ваговими категоріями, починаючи з 60 кг та до 90+ кг. Окрім чоловіків, участь у чемпіонаті взяли і представниці прекрасної статі.

Організатори заходу висловили подяку Холдингові компанії.

СИЛЬНИЙ СПОРТ ДЛЯ СИЛЬНИХ ЛІДЕРІВ

 

«Я надзвичайно вдячний «Київміськбуду» , адже саме завдяки підтримці компанії нам вдалось забезпечити винагороду для призерів цьогорічного Чемпіонату Києва. Варто відзначити і той факт, що Холдинг зголосився і надалі підтримувати Київську федерацію армспорту.  Впевнений, що подальша співпраця сприятиме розвитку армспорту як в столиці, так і на всеукраїнському рівні», – сказав Президент Київської федерації армспорту Артем Рубан.