СТАРТУВАВ ПРОДАЖ КВАРТИР У ДВУХ НОВИХ ОБ’ЄКТАХ

       Холдингова компанія оголошує про початок продажів нерухомості у житлових комплексах, які зводить по вул. Освіти, 14 та провулку Коломийському, 6. Також незабаром надійдуть до реалізації квартири у ЖК «Тельбін» та ЖК «Урлівський».

       Нова 10-ти поверхова новобудова постане на вул. Освіти, 14 у Солом’янському районі.  

СТАРТУВАВ ПРОДАЖ КВАРТИР У ДВУХ НОВИХ ОБ’ЄКТАХ

       Це один із найбільш привабливих районів столиці. Близькість до центру міста і розвинена інфраструктура є безперечною перевагою для людей, які цінують свій час. У мікрорайоні багато магазинів, спортивних центрів, навчальних і виховних закладів, у пішій доступності парк імені Островського та один із найбільших лісопарків – Солом’янський. У комплексі запроектовано квартири різного метражу і планування, щоб кожен покупець мав найбільш широкий вибір щодо власних можливостей.

       Вартість кв.м – від 21 070 грн без урахування знижки. Знижка, за умови повної оплати, складає 5%. Також квартиру можна оформити у розстрочку, сплативши половину вартості обраного житла, або решту коштів взяти у кредит.

       По провулку Коломийському, 6 у Голосіївському районі столиці зводять сучасний 9-ти поверховий будинок.

СТАРТУВАВ ПРОДАЖ КВАРТИР У ДВУХ НОВИХ ОБ’ЄКТАХ

       Особливо привабливим комплекс стане для тих, хто дуже любить природу і цінує заміську тишу. Поруч із новобудовою – Голосіївський парк, де завжди можна відпочити від гамірного міста і метушні. Компанія потурбувалась про власну інфраструктуру для жителів комплексу. На першому поверсі будуть розміщені нежитлові приміщення, в яких після заселення відкриються магазини, кав’ярня, аптека. Планування квартир задовільнять смаки найвибагливіших покупців.

       Вартість кв.м – від 21 070 грн без врахування знижки. Знижка складає 5% за умови повної оплати, або 2,5%, якщо сплачуєте половину вартості обраної квартири. Решту можна прокредитувати через банки-партнери або оформити безвідсоткову розстрочку до введення будинку в експлуатацію.

       Довідки за телефоном: (044) 280-90-11. Чекаємо вас у всіх відділах продажу компанії.