БУДІВЕЛЬНИКИ ЗАВЕРШИЛИ ЗВЕДЕННЯ МОНОЛІТУ НА КОПЕРНІКА,7

За 9 місяців вдалось звести 19 житлових поверхів третьої секції

Зведення монолітного каркасу 3 секції  новобудови за адресою Коперніка,7 завершено. Будівельники працювали майже рекордними темпами, тож відтепер залишилось виконати спец.роботи та фасад.

«Завдяки хорошій організації робіт, вчасній поставці матеріалів «Київміськбудом»  в нас  вийшло так швиденько збудувати цю секцію – усього за 9 місяців. Зараз завершуються роботи по цегляній кладці, і вже прокладаються стояки електромереж, каналізації, води, опалення. Невдовзі починаємо монтувати вікна та двері, і фасадні роботи», – розповів начальник  дільниці компанії «ПромАктивГруп» (ПАТ «ХК «Київміськбуд») Анатолій Корнійчук.

БУДІВЕЛЬНИКИ ЗАВЕРШИЛИ ЗВЕДЕННЯ МОНОЛІТУ НА КОПЕРНІКА,7

Під час зведення трисекційної новобудови будівельники використовують сучасні новітні технології, приділяючи особливу увагу енергозбереженню. У будинку 5-камерні профілі з протиударним покриттям. Нижній відсік вікна має спеціальний відтінок, аби влітку рятувати від сильних сонячних променів. Окрім цього, на усіх вікнах вмонтована протизламна німецька фурнітура.

Будинок матиме поквартирний облік тепла, подачу якого можна буде регулювати у кожній кімнаті. Збереженню ефективності використання опалення сприятимуть і балкони – вони також утеплюються.

БУДІВЕЛЬНИКИ ЗАВЕРШИЛИ ЗВЕДЕННЯ МОНОЛІТУ НА КОПЕРНІКА,7

Утримати швидкі темпи та не втратити якість будівництва вдалось за рахунок добре налагодженої комунікації з керівництвом «Київміськбуду», що дозволило будь-які складнощі вирішувати в оперативні строки.

«Два рази в місяць у нас об’їзд, тобто керівництво Холдингу приїжджає на об’єкт, дивляться стан будівництва, питають, що потрібно, які проблеми.  Ці наради дуже потрібні, за одну комунікацію вирішуємо проблеми і будуємо далі», – зазначив Анатолій Корнійчук.

За словами «київміськбудівців», новобудова на Коперніка,7 – це будівництво на крок вперед.

БУДІВЕЛЬНИКИ ЗАВЕРШИЛИ ЗВЕДЕННЯ МОНОЛІТУ НА КОПЕРНІКА,7

«Це дійсно будинок сьогоднішнього дня. Тут немає лишніх труб, застосовані передові технології, дім буде більш теплим, з великими красивими вікнами. Але головне – це люди, які тут працюють. Це прості будівельники, які вкладають свою душу у зведення житла – вони і є головною силою, що рухає всі процеси. Саме завдяки рукам робочих у нас виростають такі чудові будинки»,  – зазначила інженер технагляду ПАТ «ХК «Київміськбуд» Наталія Вільховська.

Тож якщо надумали стати власником затишної квартири у сучасному технологічному будинку, ще маєте змогу! Фахівці відділу продажів допоможуть підібрати саме ваш варіант житла. Телефонуйте: (044) 280 90 11.

БУДІВЕЛЬНИКИ ЗАВЕРШИЛИ ЗВЕДЕННЯ МОНОЛІТУ НА КОПЕРНІКА,7