ТЕТЯНА МАРКОВА: ДЛЯ КОЖНОГО ПОКУПЦЯ ПІДБИРАЄМО НАЙЗРУЧНІШІ УМОВИ

Київміськбуд надає можливість своїм покупцям придбати квартири у найбільше зручний і прийнятний спосіб. Директор Департаменту продажу і маркетингу Тетяна Маркова  наголошує, головний принцип роботи менеджерів – індивідуальний підхід до кожного покупця.

ТЕТЯНА МАРКОВА: ДЛЯ КОЖНОГО ПОКУПЦЯ ПІДБИРАЄМО НАЙЗРУЧНІШІ УМОВИ

 

«Якщо у вас не вистачає всієї суми, щоб оплатити обрану нерухомість одразу, ви можете скористатися програмами лояльності від «Київміськбуду».  Наприклад, це може бути розстрочка до введення будинку в експлуатацію, або іпотечний кредит із нашим банком-партнером. Розстрочку покупець може отримати за умови внесення 50% від загальної вартості обраного житла. Ще 50% виплачує рівними частинами щомісяця. Внести всю суму за обрану нерухомість потрібно не пізніше, ніж за місяць до терміну введення будинку в експлуатацію. Ви можете «погасити» розстрочку раніше, але відтермінувати від зазначеної у договорі дати – не можете», – розповіла Тетяна Маркова.

Зважають у компанії і на форс-мажорні ситуації, які можуть виникнути у покупця під час користування розстрочкою.

«Якщо у вас сталась ситуація, що виплатити кошти по розстрочці немає змоги, ви можете взяти кредит у банку. Тоді призупиняється нотаріальний договір, укладений на виплату залишку в розстрочку, і укладається новий – тристоронній – договір на погашення залишку через кредит. Якщо і такий спосіб вас не влаштовує, компанія припиняє дію нотаріального договору і повертає вам внесені кошти. Але на нашій практиці такого випадку ще не було. Як правило, покупці справно сплачують щомісяця. Програми лояльності – це не данина часу. Покупка власного житла – дуже коштовна витрата для кожної людини, і наше завдання знайти найбільш сприятливу можливість допомогти їй у цьому», – підкреслює Тетяна Маркова.

Варто зазначити, що «Київміськбуд» має кілька партнерських кредитних програм.«Від мрій – до дій» з ПАТ «Кристалбанк», позика в якій починається з 5% річних, та з АБ «Укргазбанк», в якому можна оформити кредит від 7% річних. Довідки за телефоном: (044) 280-90-11.