ТЕТЯНА МАРКОВА: НАЙМЕНШУ КВАТИРУ-СТУДІЮ МОЖНА КУПИТИ ЗА  365 ТИС ГРН

       Аналітики назвали середню вартість «квадрату» у Києві. У новобудовах столиці у вересні вона становить 914 доларів, – повідомляє  консалтингова компанія SV-Development.

       Найдорожче квадратний метр житла коштує у Печерському районі – 1309 доларів, а найдешевшим – у Деснянському – 717 доларів за квадратний метр у новобудові. Середня вартість за районами розподілилася наступним чином:       Голосіївський – 919 дол. за кв.м., Дарницький – 729 дол. за кв.м., Дніпровський – 755 дол. за кв.м., Оболонський – 976 дол. за кв.м., Подільський – 862 дол. за кв.м., Святошинський – 851 дол. за кв.м., Солом’янський – 812 дол. за кв.м., Шевченківський – 1172 дол. за кв.м.

       Директор Департаменту продажів та маркетингу Тетяна Маркова зауважила, що у всіх будинках, які зводить Компанія запроектовані помешкання на будь-які можливості, від недорогих студій до просторих дворівневих квартир.

ТЕТЯНА МАРКОВА: НАЙМЕНШУ КВАТИРУ-СТУДІЮ МОЖНА КУПИТИ ЗА  365 ТИС ГРН

       «У «Київміськбуді» найбільший вибір квартир і комерційної нерухомості. Ми проектуємо наші новобудови з урахуванням різного фінансового становища людей, пропонуємо розтермінування платежів на весь період будівництва, також наші банки-партнери запровадили кілька різних іпотечних програм кредитування. Сьогодні найменшу квартиру-студію можна купити за 365 040 грн (14 601 дол.), – розповіла Тетяна Маркова.

       У новобудовах «Київміськбуду» вартість квадратного метру коливається  від 399 дол. у введеному будинку в с. Тарасівка Києво-Святошинського району до 1 472 дол. у ЖК «Manhattan city», середня вартість «квадрату» у житлових комплексах компанії – 800 дол.