ТЕТЯНА МАРКОВА: У КИЇВМІСЬКБУДІ НА ЧАС КАРАНТИНУ МИ ПОСИЛИЛИ РОБОТУ ОНЛАЙН

Відділи продажу «Київміськбуд» працюють у штатному режимі з дотримання всіх санітарно-епідеміологічних вимог. Про це повідомила директор Департаменту продажів і маркетингу Тетяна Маркова.

Вона зазначила, що менеджери знають, як працювати в умовах карантину і чітко дотримуються всіх заходів безпеки.

ТЕТЯНА МАРКОВА: У КИЇВМІСЬКБУДІ НА ЧАС КАРАНТИНУ МИ ПОСИЛИЛИ РОБОТУ ОНЛАЙН

«Враховуючи досвід попередніх локаутів, ми не закривали консультаційні відділи, черг немає, а попит є. Менеджери забезпечені всім необхідним для безпечної роботи – маски, антисептики, витримана відстань між консультантами. Проводиться провітрювання та вологе прибирання раз на три години. Наші фахівці виходять на роботу по черзі, дехто працює дистанційно, благо сучасні засоби для коммунікації дозволяють це робити, словом, ми в  Компанії подбали про безпеку і нормальні умови і для покупців, і для своїх менеджерів», – повідомила  Тетяна Маркова.

ТЕТЯНА МАРКОВА: У КИЇВМІСЬКБУДІ НА ЧАС КАРАНТИНУ МИ ПОСИЛИЛИ РОБОТУ ОНЛАЙН

 

Також вона зазначила, що менеджери, які працюють із дому, проводять консультації телефоном або за допомогою месенджерів.

«Минулого карантину ми впровадили додаток «LiveIn», який допомагає підібрати квартиру на нашому сайті, проводили консультації онлайн по Viber, Skуpe, відповідали на повідомлення у Messenger, що вбудований у наш сайт, і, традиційно, консультували по телефону: (044) 299-34-34, (095) 280-90-11.
Купівля квартири – це не спонтанне рішення, люди йдуть до нього роками, відкладений попит – це найгірше, що може статися з мрією про власне житло. Зараз переважна більшість містян знаходиться вдома, зрозуміло, що більше часу проводить в інтернеті, у тому числі і детальніше вивчає пропозиції по нерухомості. Тому ми посилили роботу онлайн, але консультаційні відділи не зачиняли, дуже часто покупці хочуть переглянути на макеті, де буде розміщуватися майбутня квартира, на власні очі передивитися дозвільні документи, уточнити купу запитань стосовно об’єкту, місцевості тощо», – розповіла Тетяна Маркова.

ТЕТЯНА МАРКОВА: У КИЇВМІСЬКБУДІ НА ЧАС КАРАНТИНУ МИ ПОСИЛИЛИ РОБОТУ ОНЛАЙН

Також вона додала, що роботи на всіх будмайданчиках продовжуються, підрядні організації відповідають за підвезення будівельників та дотримання масочного режиму і дистанції.

«Роботи на об’єктах не зупиняються, однак бригади можуть працювати у дещо меншому складі, через те, що частина людей на час локауту поїде додому, це може позначитися на темпах, але не на самих роботах. Минулого разу було так само, після закінчення карантину надолужили, адже «Київміськбуд» відповідальний перед тисячами інвесторів і завжди добудовує до кінця», – наголосила директор Департаменту продажів та маркетингу.

ТЕТЯНА МАРКОВА: У КИЇВМІСЬКБУДІ НА ЧАС КАРАНТИНУ МИ ПОСИЛИЛИ РОБОТУ ОНЛАЙН

Нагадаємо, «ХК «Київміськбуд» веде будівництво на 27 житлових комплексах. Консультаційні відділи Компанії працюють у будні з 9:00 до 19:00, у п’ятницю – до 17:45, у вихідні – з 10:00 до 17:00.