ТЕТЯНА МАРКОВА: КИЇВМІСЬКБУД ЗМІНЮЄ УМОВИ РОЗСТРОЧКИ ТА ЦІНИ

Холдингова компанія «Київміськбуд» із 1 вересня планує підвищить ціни на своїх об’єктах та з 15 серпня змінити умови розстрочки за поточними договорами. Про це повідомила директорка Департаменту продажу і маркетингу Тетяна Маркова.

ТЕТЯНА МАРКОВА: КИЇВМІСЬКБУД ЗМІНЮЄ УМОВИ РОЗСТРОЧКИ ТА ЦІНИ

За її словами, 15 серпня закінчується пільговий період, наданий інвесторам, які сплачують за угодами розстрочки, після чого оплата буде здійснюватись за поточною базовою вартістю квадратного метра, а з 1 вересня зростуть цін на всіх об’єктах, які будує Холдингова компанія.

«Підвищення спричинене, в першу чергу, війною, яка тягне за собою складні соціальні й економічні наслідки. Будівельні матеріали вже подорожчали на понад 30% і, на жаль, це не межа, паливно-мастильні матеріали, окрім значного підвищення, носять частково дефіцитний характер, позначилась війна і на логістиці доставки комплектуючих в Київ. Постачальники і виробники підняли ціни на свою продукцію і через значне подорожчання валюти. І хоча «Київміськбуд» використовує переважно матеріали вітчизняного виробництва, валютна складова присутня у кожному з них.

Попри всі ці складності, і окремо дуже обмежений за кількістю людський потенціал, нам вдалось відновити будівництво на 7 ЖК і наразі намагаємося запустити роботи на ще кількох. Компанія наполегливо працює над відновленням будівництва на всіх житлових комплексах та забезпеченням житлом населення», – зазначила Тетяна Маркова і додала, що про зміну вартості квадратного метра Компанія традиційно повідомляє своїх покупців завчасно.

 

Нагадаємо, «Київміськбуд» з 1 червня відновив роботи на семи будівельних майданчиках – ЖК «Райдужний», ЖК «Шевченківський» , ЖК «Гвардійський» , ЖК «Поділ град», ЖК Mirax, ЖК Freedom, ЖК Star Сity. Поступово роботи будуть відновлюватися на всіх об’єктах, які будує компанія.