ТРЕТЯ КВІТКА НА ЖК АБРИКОСОВИЙ. МОНОЛІТНИЙ КАРКАС БУДИНКІВ ЗАКІНЧЕНО

Квітами, встановленими на даху, будівельники повідомляють про готовність монолітного каркасу будинків. На всіх трьох будинках ЖК Абрикосовий, що зводиться у Голосіївському районі на перехресті вулиць Жулянської і Абрикосової, роботи по облаштуванню монолітного каркасу закінчені. 

ТРЕТЯ КВІТКА НА ЖК АБРИКОСОВИЙ. МОНОЛІТНИЙ КАРКАС БУДИНКІВ ЗАКІНЧЕНО

Станом на березень, у будинку №1 завершено облаштування кладки, стояків опалення і водопостачання. Продовжують роботи по облаштуванню внутрішньої інженерії. Виконують підготовку до розводки мереж опалення та водопостачання квартир. Встановлюють вікна – 24 поверх. Продовжують фасадні роботи по внутрішнім балконам та роботи по покрівлі.

У будинку №2 облаштування кладки проходить на відмітці 18 поверху. Виконують прокладку інженерних мереж по стоякам на відмітці 10-го поверхів. Встановлюють вікна – 2-3 поверхи.

У будинку №3 облаштування кладки проходить на відмітці 20 поверху. Виконують прокладку інженерних мереж по стоякам на відмітці 19-го поверху. 

ТРЕТЯ КВІТКА НА ЖК АБРИКОСОВИЙ. МОНОЛІТНИЙ КАРКАС БУДИНКІВ ЗАКІНЧЕНО

ЖК комфорт-класу «Абрикосовий» – це три 26 поверхові будинки, що зводяться за монолітно-каркасною технологією з утепленням фасаду мінеральною ватою. У продажу 2-, 3-, 4+ кімнатні квартири площею від 62 до 147 кв. м.  Окрім дуже зручного планування квартир, очевидною перевагою локації ЖК «Абрикосовий» є піша доступність до станції метро «Теремки» (12-15 хв). В 1,5 км від новобудови — Одеська площа, звідки курсує наземний транспорт в сторону Академмістечка і приміські маршрутні таксі. 

Вартість квадратного метру від 21 214грн, знижка 10%. Довідки за тел.: (044) 299-43-34.