У ЖК «МЕДОВИЙ» З’ЯВИВСЯ ВЛАСНИЙ ВІДДІЛ ПРОДАЖУ

Окремий відділ продажу запрацював біля житлового комплексу, який Холдингова компанія «Київміськбуд» зводить на вул. Петра Радченка, 27-29. Тепер покупці можуть не тільки на місці отримати консультацію, обрати нерухомість, а й побачити хід будівництва на власні очі.

У ЖК «МЕДОВИЙ» З’ЯВИВСЯ ВЛАСНИЙ ВІДДІЛ ПРОДАЖУ

У ЖК «МЕДОВИЙ» З’ЯВИВСЯ ВЛАСНИЙ ВІДДІЛ ПРОДАЖУ

«Створення окремих відділів продажу біля великих об’єктів – поширена практика нашої компанії, – говорить директор Департаменту продажу та маркетингу Тетяна Маркова. – Ми маємо позитивний досвід продажу об’єктів на місці таких, як ЖК «Французький квартал» і Позняки, 4-А. Людям дійсно зручно, адже одразу бачиш і сам мікрорайон, і його інфраструктуру, і житловий комплекс, в якому обираєш свою майбутню квартиру. На сьогоднішній день у «Київміськбуду» працюють 5 окремих відділів продажу і Центральний на вул. Омеляновича-Павленка, 4/6. Хочу підкреслити, що в кожному відділі продажу наші менеджери  можуть проконсультувати не тільки по окремому житловому комплексі, а й по всіх об’єктах компанії».

У ЖК «МЕДОВИЙ» З’ЯВИВСЯ ВЛАСНИЙ ВІДДІЛ ПРОДАЖУ

       Відділ продажу ЖК «Manhattan» – вул.  просп. Перемоги (зупинка громадського транспорту “Центральний палац урочистих подій”)

       Відділ продажу ЖК «Mirax» – вул. Глибочицька, 43.

       Відділ продажу ЖК «На Каховській» – вул. Каховська, 60.

       Відділ продажу ЖК на Новомостицькій/Замковецькій – вул. Сергія Данченка, 28-Б.

       Відділ продажу ЖК «Медовий» – вул. Петра Радченка, 27-29.

       Центральний відділ продажу –  вул. Омеляновича-Павленка, 4/6.

Також всі питання щодо умов купівлі нерухомості, розстрочок, акцій і іпотечних кредитів від «Київміськбуд», можна поставити зател: (044) 280-90-11 з 8:00 до 20:00.