«КИЇВМІСЬКБУД» З ГЛИБОКИМ СУМОМ ПОВІДОМЛЯЄ ПРО ТЯЖКУ ВТРАТУ.

         Не доживши декількох днів до 87-річчя, з життя пішов великий будівельник та один із колишніх керівників «Київміськбуду»  – Володимир Олексійович Гусєв.

«КИЇВМІСЬКБУД» З ГЛИБОКИМ СУМОМ ПОВІДОМЛЯЄ ПРО ТЯЖКУ ВТРАТУ.        Народився він 23 липня 1927 у Донецьку. Вищу освіту здобув у Київському інженерно-будівельному інституті, 1951 року почав працювати інженером-будівельником у Донецьку. Згодом був виконробом «Дніпробуду» на будівництві Каховської ГЕС, пізніше працював управляючим трестом «Херсонбуд».

З 1961 року прийшов до тоді ще «Головкиївбуду» керуючим тресту «Київміськбуд-5», і вже через рік став головним інженером, а згодом і начальником будівельної компанії.

За часів керівництва Володимира Олексійовича завершено формування «Головкиївміськбуду» як головної будівельної організації столиці, створені 2 територіальні загальнобудівельні трести.

Під керівництвом великого будівельника зводились житлові масиви Воскресенський, Сирецький, Русанівський, Березняки. За своє життя Володимир Олексійович прославився також будівництвом Деснянського водогону, готелю «Дніпро», Палацу піонерів та школярів, будівлями майже 20 інститутів АН України.

З 1968 до листопада 1979 року був головою Київського міськвиконкому. Завдяки його діяльності у Києві з’явилися нові станції метро, місто значно розширило свої межі. Потім працював заступником міністра промислового будівництва УРСР.

За свій вагомий внесок у розбудову Києва та працелюбність, Володимир Олексійович двічі нагороджений орденом Трудового Червоного Прапора.

Висловлюємо щире співчуття рідним і близьким Володимира Олексійовича. Хай земля буде пухом великому трудівнику.

         З повагою і скорботою, 
весь колектив ПАТ «ХК «Київміськбуд»