ВТРАТА. НЕ СТАЛО МИКОЛИ ЛЄЗІНА

       «Київміськбуд» із глибоким сумом повідомляє, що на 61-му році раптово обірвалося життя Миколи Олександровича Лєзіна – одного з найшанованіших працівників Холдингової компанії.

ВТРАТА. НЕ СТАЛО МИКОЛИ ЛЄЗІНА

      41 рік трудового стажу Микола Олександровича вмістив у себе багато подій і досягнень. Після служби в Збройних Силах та закінчення Макіївського інженерно-будівельного інституту понад 25 років трудився на Донбасі. Був майстром у Горлівському спеціалізованому управлінні № 2 підприємства “Донбаскоксохімремонт, начальником виробничо-технічного відділу. Пізніше – заступником начальника управління комунального господарства, начальником управління житлового господарства Горлівського міськвиконкому. З 1992 по 2000 рік Микола Олександрович трудився генеральним директором колективного підприємства “Житловик” у місті Горлівка, а з  2000 по 2002 рік — начальником дільниці ВАТ “Укрліфтсервіс” у місті Києві.

      У «Київміськбуд» Микола Олександрович прийшов працювати у 2002 році. І вже через рік  очолив інженерний відділ Департаменту організації будівництва та експлуатації, де працював до самої смерті. Щирий, добрий, завжди готовий допомогти, навчити і підтримати…

       Весь колектив «Київміськбуд» глибоко сумує з приводу непоправної втрати і висловлює найщиріші співчуття родині.

       Світла пам’ять Миколі Олександровичу, нам буде не вистачати його тихої посмішки і дружньої підтримки.