В «КИЇВМІСЬКБУДІ» ПІДПИСАЛИ ЧЕРГОВИЙ ДОГОВІР «ВИНАГОРОДА ЗА ДОВІРУ»

В рамках започаткованої Холдингом програми за перший тиждень укладено понад 30 договорів

 З 1 липня у ПАТ «ХК «Київміськбуд» стартувала програма «Винагорода за довіру», в рамках якої інвестор може вкласти гроші в будівництво об’єктів компанії з можливістю їх повернути із додатковим бонусом до моменту введення будинку в експлуатацію.

 Подружжя Сергій Володимирович і Галина Олексіївна інвестували свої кошти у нову квартиру на Обухівській. Говорять, що поки що не збираються заробляти у такий спосіб, але життя багате на несподіванки, тому були приємно здивовані, що у разі потреби можуть не тільки забрати назад вкладені кошти, але й заробити на них.

В «КИЇВМІСЬКБУДІ» ПІДПИСАЛИ ЧЕРГОВИЙ ДОГОВІР «ВИНАГОРОДА ЗА ДОВІРУ»

 

«Ми спочатку на цей пункт навіть не звернули уваги, а коли нам нотаріус підкреслив, що відпер є така можливість, одразу погодились. Ми вирішили купувати 2-кімнатну квартиру у новому будинку, бо живемо поруч, бачимо, як зводиться будинок, нам подобається це місце, там і озеро, і ліс, і звичний мікрорайон. І те, що компанія пропонує вибір – оформити права власності або забрати кошти з нарахованим бонусом, тільки додає впевненості у правильності вибору», – говорить Галина Олексіївна.

В Україні аналогів такої програми немає у жодного забудовника. Усі, без виключення, компанії при розірванні договору за ініціативи інвестора повертають останньому кошти за мінусом штрафних санкцій (в середньому від 5 % вартості об’єкта нерухомості).

«Лише фінансово потужна та стабільна компанія має можливість реалізувати таку програму, яка, в першу чергу, спрямована на підтримку клієнтів та задоволення їх інтересів. Інвестор «Київміськбуду» має право,  вкладаючи кошти на етапі будівництва будинку, самостійно прийняти рішення: оформити квартиру у власність чи повернути вкладені кошти та отримати винагороду. Дана винагорода – це є винагорода інвесторам за довіру до «Київміськбуду», адже саме завдяки їм  впродовж десятиліть Компанія носить славне звання – лідер будівельної галузі», – зазначає директор Департаменту маркетингу і по роботі з інвесторами Тетяна Маркова.

В «КИЇВМІСЬКБУДІ» ПІДПИСАЛИ ЧЕРГОВИЙ ДОГОВІР «ВИНАГОРОДА ЗА ДОВІРУ»

 

Вона пояснює, покупець набуває права отримати винагороду у випадку відмови від договору у строк більш ніж на 180 (сто вісімдесят) днів з дати здійсненням ним першого платежу. Здійснити стовідсоткову оплату обраної квартири можна протягом 5 днів з дня підписання угоди.

Наразі ПАТ «ХК «Київміськбуд» веде будівельні роботи на більш як 50 будівельних майданчиках. Цьогоріч компанією заплановано до введення в експлуатацію 360-400 тис. кв.м. За результати діяльності Холдингу у 2015 році акціонерам компанії спрямовано на виплату дивідендів 29 мільйонів 558 тисяч гривень. Нова програма, яка дозволяє інвесторам мати прибуток від вкладених коштів, є ще однім підтвердженням надійності найбільшого будівельного холдингу і його фінансової стабільності.