У «КИЇВМІСЬКБУДІ» ПРОПОНУЮТЬ ОБИРАТИ КВАРТИРИ І ЗА ДОПОМОГОЮ ВІРТУАЛЬНОЇ РЕАЛЬНОСТІ

У відділах продажу Холдингової компанії пропонують клієнтам побачити свою майбутню квартиру у 3-D реальності.  Інтерактивні віджети дають покупцеві уявлення про ергономіку майбутньої квартири, розміри простору, дозволяють вибрати оздоблення і оцінити навіть такі нюанси, як вид з вікна ще до початку зведення будинку.

У «КИЇВМІСЬКБУДІ» ПРОПОНУЮТЬ ОБИРАТИ КВАРТИРИ І ЗА ДОПОМОГОЮ ВІРТУАЛЬНОЇ РЕАЛЬНОСТІ

 

«Наш новий інструмент допоможе покупцеві втілити його уявлення про власну квартиру, те, якою вона може бути. Адже у віртуальній квартирі можна  легко прибрати перегородку, розкласти диван у вітальні, вибрати колір стін для дитячої, облаштувати спортивний куточок. Людям подобаються  формати віртуальної реальності, адже вони дають змогу побачити своє майбутнє житло», – розповів Віце-президент ПрАТ «ХК «Київміськбуд» Аркадій Бондарев.

Він додав, що для забудовників віртуальна реальність – це можливість презентувати свій продукт у реальному часі.

У «КИЇВМІСЬКБУДІ» ПРОПОНУЮТЬ ОБИРАТИ КВАРТИРИ І ЗА ДОПОМОГОЮ ВІРТУАЛЬНОЇ РЕАЛЬНОСТІ У «КИЇВМІСЬКБУДІ» ПРОПОНУЮТЬ ОБИРАТИ КВАРТИРИ І ЗА ДОПОМОГОЮ ВІРТУАЛЬНОЇ РЕАЛЬНОСТІ У «КИЇВМІСЬКБУДІ» ПРОПОНУЮТЬ ОБИРАТИ КВАРТИРИ І ЗА ДОПОМОГОЮ ВІРТУАЛЬНОЇ РЕАЛЬНОСТІ

 

 

 

«Якщо, наприклад, ви обираєте автомобіль, то протестувати його можна просто у відділ продажів, а з квартирою у будинку на стадії котловану так не вийде. 3-D таку можливість дає. Клієнт може «прогулятися» по будь-якій квартирі житлового комплексу, в два кліка пофарбувати стіни, поміняти підлогу, плитку у ванній. Така віртуальна екскурсія перевершує по інформативності всі існуючі способи презентації житла і дає покупцеві впевненість у своєму виборі», – зазначив він.

У «КИЇВМІСЬКБУДІ» ПРОПОНУЮТЬ ОБИРАТИ КВАРТИРИ І ЗА ДОПОМОГОЮ ВІРТУАЛЬНОЇ РЕАЛЬНОСТІ

 

Такою послугою тепер можна скористатися у Центральному відділі продажу, та у менеджерів по реалізації нерухомості на Каховській, 60. Довідки за тел: (044) 280-90-11.