У НОВОМУ ЖК НА ПОДОЛІ ВЖЕ РОЗКУПЛЕНО 40% КВАРТИР

У відділі продажу нового житлового комплексу, що зводиться у Подільському районі, підписано 400 договір купівлі майнових прав

За рік родина Загородніх в’їде у нову квартиру у Подільському районі столиці. Тут на перехресті вулиць Новомостицької і Замковецької холдингова компанія «Київміськбуд» зводить новий житловий комплекс. За словами 400-го інвестора, яким і стала сім’я Загородніх, на рішення обрати квартиру саме вплинула знижка, яку забудовник надає інвесторам при 100% оплаті житла. Привабив і район.

«Одним з перших факторів вибору саме цього комплексу стала ціна. Крім того, для нашої сім’ї це вже друга квартира, яку ми купуємо в «Київміськбуді». У перший раз компанія не підвела, побудувала, зараз ми щасливо живемо в тій квартирі і дуже задоволені. Тепер сподіваємося, що і вдруге все буде добре», –розповіла Тетяна Загородня.

Новий житловий комплекс складатиметься з 9 багатосекційних будинків загалом на близько 2,5 тис. квартир. Зараз будівельники вже ведуть роботи по зведенню кількох новобудов. Будинки зводяться як за монолітно-каркасною технологією, так і панельним способом. У новому житловому комплексі інвестори зможуть обрати житло на власний смак та купівельну спроможність: однокімнатні квартири площею від 36 кв. м, двокімнатні – від 55 кв. м, і від 76 кв. м – трикімнатні. Крім того, є і квартири більшої площі.

Одна з ключових переваг комплекс – його розташування в найстаршому районі Києва – Подільському. Недалеко від комплексу проходить одна з головних автомагістралей міста – проспект Правди. Завдяки гарній транспортній розв’язці майбутні мешканці зможуть швидко дістатися до центру міста і до найближчих станцій метро – «Мінська», «Оболонь», «Дорогожичі» та «Сирець». А в планах міста – відкриття станції метро «Мостицька».

У НОВОМУ ЖК НА ПОДОЛІ ВЖЕ РОЗКУПЛЕНО 40% КВАРТИР

Великим плюсом для купівлі квартири саме цьому житловому комплексі стала і розвинена інфраструктура району. Поруч є все необхідне для життя, включаючи дитячі та медичні установи, банки і кінотеатри, кафе, ресторани і магазини, місця для відпочинку – Березовий і Сирецький гай. Мікрорайон повністю забезпечений дитсадками і школами, в пішій доступності заклади і для занять спортом.

«Окрім місця розташування і гарно розвиненої інфраструктури, наш новий житловий комплекс має найголовнішу перевагу – ціну. На сьогоднішній день квадратний метр коштує від 12 тисяч гривень за умови 100% сплати. Здається, це чи не найнижча ціна в столиці», – зазначила директор Департаменту реалізації нерухомості Олена Басанько.

Також вона зазначила, що купити квартиру у новому житловому комплексі можна і у розстрочку. Тоді перший платіж складатиме не менше 50% від загальної суми, решту інвестор може виплачувати рівними частинами до закінчення будівництва. Якщо ви теж стоїте перед вибором свого нового житла, телефонуйте нашим менеджерам: (044) 280-90-11, і вони підберуть для вас найкращий варіант.