У ЖК ХАРКІВСЬКИЙ ПРОВОДЯТЬ РОБОТИ ПО ГІДРОІЗОЛЯЦІЇ ПАРКІНГУ ТА ГОТУЮТЬ ДО ВВОДУ

На завершальному етапі роботи по зведенню житлового комплексу “Харківський” у Дарницькому районі столиці по вул. Харківське щосе, 210.

У ЖК ХАРКІВСЬКИЙ ПРОВОДЯТЬ РОБОТИ ПО ГІДРОІЗОЛЯЦІЇ ПАРКІНГУ ТА ГОТУЮТЬ ДО ВВОДУ

Станом на липень на об’єкті сантехнічні, електричні роботи виконані на 100%. Зовнішнє освітлення виконано на 80%. Наразі виконують роботи по влаштуванню систем димовидалення, вентиляції, доступу контролю. Також проводять роботи з благоустрою та гідроізоляції паркінгу.

У ЖК ХАРКІВСЬКИЙ ПРОВОДЯТЬ РОБОТИ ПО ГІДРОІЗОЛЯЦІЇ ПАРКІНГУ ТА ГОТУЮТЬ ДО ВВОДУ     У ЖК ХАРКІВСЬКИЙ ПРОВОДЯТЬ РОБОТИ ПО ГІДРОІЗОЛЯЦІЇ ПАРКІНГУ ТА ГОТУЮТЬ ДО ВВОДУ     У ЖК ХАРКІВСЬКИЙ ПРОВОДЯТЬ РОБОТИ ПО ГІДРОІЗОЛЯЦІЇ ПАРКІНГУ ТА ГОТУЮТЬ ДО ВВОДУ

У ЖК ХАРКІВСЬКИЙ ПРОВОДЯТЬ РОБОТИ ПО ГІДРОІЗОЛЯЦІЇ ПАРКІНГУ ТА ГОТУЮТЬ ДО ВВОДУ    У ЖК ХАРКІВСЬКИЙ ПРОВОДЯТЬ РОБОТИ ПО ГІДРОІЗОЛЯЦІЇ ПАРКІНГУ ТА ГОТУЮТЬ ДО ВВОДУ     У ЖК ХАРКІВСЬКИЙ ПРОВОДЯТЬ РОБОТИ ПО ГІДРОІЗОЛЯЦІЇ ПАРКІНГУ ТА ГОТУЮТЬ ДО ВВОДУ

ЖК “Харківський” — це сучасний комплекс комфорт-класу, складається з 6 секцій з офісними і торговельними приміщеннями, має власну інфраструктуру та прибудинкову територію.

Будується житловий комплекс згідно сучасним будівельним нормам і технологіям, що гарантує безпеку і комфорт майбутнім мешканцям. У продажу трикімнатні квартири 87.1 м² – 94.8 м², знижка 10%.