У ЖК «МЕДОВИЙ» ПРЕЗЕНТУВАЛИ ЕСКІЗИ ХОЛУ

       Житловий комплекс «Медовий», що зводиться на вул. Петра Радченка, 27-29 у Солом’янському районі матиме яскраві і стильні вхідні групи. Дизайнери розробили їх у загальній концепції всього комплексу. Яскраво-жовті і сірі бджолині стільники прикрашатимуть стіни коридорів, для зручності можна буде присісти на кушетку, гарний настрій мешканцям створюватимуть і великі вазони з квітами на рецепції.

У ЖК «МЕДОВИЙ» ПРЕЗЕНТУВАЛИ ЕСКІЗИ ХОЛУ

       Кожній своїй новобудові «Київміськбуд» намагається надати особливої привабливості. Найперше, забудовник акцентує зусилля на зручності для мешканців, будь-то встановлення сонячних батарей на дахах чи проведення підзарядних підстанцій для електромобілів. Холи і вхідні групи кожного будинку неповторні і підкреслюють його особливості.

       ЖК «Медовий» розташований у зеленій зоні біля Совських озер: тут буде не тільки комфортно жити, але і добре відпочити від галасливого міста, прогулюючись на свіжому повітрі і насолоджуючись природою.

У ЖК «МЕДОВИЙ» ПРЕЗЕНТУВАЛИ ЕСКІЗИ ХОЛУ

       Комплекс складається з 3-х будинків висотністю 25-26 поверхів, у ньому представлені найрізноманітніші квартири з цікавими планувальними рішеннями і площами – від мінімальних однокімнатних (30 кв.м.) до п’ятикімнатних (165 кв.м.). Такий великий вибір дозволяє кожному покупцеві вибрати для себе найкращий варіант.

       На перших поверхах комплексу запроектовані нежитлові приміщення (аптеки, продовольчі та продуктові магазини). Це не тільки зручно для жителів, але і допомагає економити час на придбання товарів першої необхідності. Також в будівлі передбачено приміщення під ресторан.

У ЖК «МЕДОВИЙ» ПРЕЗЕНТУВАЛИ ЕСКІЗИ ХОЛУ

       Для комфорту автовласників в житловому комплексі побудують підземний паркінг, в який можна потрапити, просто спустившись на швидкісному безшумному ліфті. Під пильним наглядом охорони ваш автомобіль буде в цілковитій безпеці.

       Компанія подбала і про створення комфортних умов для маленьких жителів: ми побудуємо не тільки сучасні дитячі та спортивні майданчики, а  дитячий сад.

       ЖК «Медовий» має прекрасну транспортну розв’язку. На автомобілі від центру міста до комплексу можна дістатися за 20 хвилин. Поруч з новобудовами зупинки громадського транспорту. У кілометровій зоні від комплексу Севастопольська площа, яка має зручне транспортне сполучення з усіма районами міста Києва.

       На сьогоднішній день вартість квадратного метру у комплексі починається від 14 760 грн. За умови повної оплати забудовник надає знижку до 10%.  Довідки за телефоном: (044) 280-90-11.

       Ваше життя в ЖК «Медовий» буде як мед, такий же сонячної і солодкої!