У ЖК НА ПОЗНЯКАХ ВІДКРИЛИ ШОУРУМ

 У «Київміськбуді» показали якою може бути квартира після оздоблення у ЖК на Позняках, 4-А

Квартира у новобудові залишає за собою великий простір для фантазії: яким зробити інтер’єр, як оздобити вітальню, що розмітити на кухні. Отримуючи після будівельників сірі стіни, інвестори не рідко вагаються щодо дизайну та загального оздоблення нового житла. Щоб полегшити процес та, можливо, наштовхнути майбутніх мешканців на позитивні думки, у одній із квартир будинку №6 (V черга будівництва) житлового комплексу у мкр. Позняки, 4-А відкрили шоурум. Це звичайна квартира, у якій вже виконано усі необхідні ремонтні та оздоблювальні роботи з врахуванням останніх популярних тенденцій.

 За словами директора Департаменту реалізації нерухомості «Київміськбуду» Олени Басанько, шоурум є своєрідним прикладом того, як майбутні мешканці можуть оформити власне житло.

У ЖК НА ПОЗНЯКАХ ВІДКРИЛИ ШОУРУМ

 

«Основна мета створення шоуруму – дати інвестору можливість доторкнутись до того, що він отримає в результаті будівництва. У нас такий менталітет, ми маємо усе роздивитись до моменту здійснення покупки. Враховуючи, що придбання житла у новобудові річ не повсякденна, це важливо. Ми обрали квартиру такого планування, що користувалося меншим попитом, і показали усі переваги. У нас хороші партнери, і результатом плідної співпраці став такий чудовий дизайн», – зазначила Олена Басанько.

Купуючи квартиру, інвестор отримує планування майбутнього житла лише на картинці у двохвимірному малюнку. Нерідко уявити як саме це буде «вживу» досить важко.  Натомість за допомогою дизайну та правильного ремонту можна збільшити простір, надати житлу затишку та бажаного комфорту.

У ЖК НА ПОЗНЯКАХ ВІДКРИЛИ ШОУРУМ

У ЖК НА ПОЗНЯКАХ ВІДКРИЛИ ШОУРУМ

 

 

Виконавець робіт, компанія «СВП-Майстер», своєю справою займається вже 13 років. Цей шоурум був не першою їх ластівкою, тож проект видався напрочуд вдалим.

У ЖК НА ПОЗНЯКАХ ВІДКРИЛИ ШОУРУМ

 

«Разом з партнерами – «Київміськбудом» та «Епіцентром», наша компанія втілила в життя такий чудовий дизайн квартири. Коли у житлових комплексах створюються такі шоуруми, це дає змогу покупцям прийти, роздивитись усе, побачити, якою може бути їх квартира, які зараз є матеріали, тенденції. Ми використовуємо сучасні матеріали, розсувні системи, плитку, сантехніку, електричні прилади світових виробників. Зараз у моді лофт, і ця квартира виконана саме у стилі міського лофту. В коридорі ми залишили бетонну стелю, на деяких стінах клінкерна цегла, інші обшиті ламінованим матеріалом. Це все екологічно-чисті, якісні матеріали. Ми готові допомогти усім, хто купує тут житло, в оформленні їх оселі, забезпечити їх найкращими матеріалами та дизайнерськими рішеннями», – наголосив генеральний директор «СВП-Майстр» Володимир Свірський.

У ЖК НА ПОЗНЯКАХ ВІДКРИЛИ ШОУРУМ

У ЖК НА ПОЗНЯКАХ ВІДКРИЛИ ШОУРУМ

 

 

Під час створення шоуруму основним технічним завданням для компанії-виконавця було залишити планування квартири аутентичним, нічого не змінюючи. Дизайнеру вдалось обіграти дещо вузькі приміщення таким чином, щоб повітря і простору у них було більш ніж достатньо.

У ЖК НА ПОЗНЯКАХ ВІДКРИЛИ ШОУРУМ

 

«У нас було кілька варіантів оздоблення: стандартні сіро-бежеві тони, один яскравий молодіжний із кольоровими акцентами, і було побажання замовника – стиль лофт.  Ми обрали саме цей варіант. У кімнаті використано кілька різних матеріалів, що дозволило зонувати простір та зробити його більш цікавим. І підлога, і стеля гармонують між собою. Взагалі, коли заходиш у «голі» стіни, здається, що це сірий тунель, у який нічого не поміститься. Але це не правда і приклад цього шоуруму показовий», – розповіла дизайнер проекту Тетяна Сорокіна.

На розробку дизайну та основні креслення знадобилось 2 тижні, а сам ремонт виконувався трохи менше 3 місяців.

У ЖК НА ПОЗНЯКАХ ВІДКРИЛИ ШОУРУМ

У ЖК НА ПОЗНЯКАХ ВІДКРИЛИ ШОУРУМ

 

 

«На сьогодні ми маємо у продажі вільні однокімнатні, двокімнатні та трикімнатні квартири у цьому житловому комплексі. Залишилось не багато, але поки є. Поряд працює відділ продажу, тепер шоурум. Зараз на квартири діють знижки до 27%, ми на стороні інвестора і, розуміючи сьогоднішню фінансову ситуацію, даємо, таким чином, змогу наблизитись до свого власного омріяного житла», – зазначила Олена Басанько.

Тож якщо ви досі не придумали, який дизайн та оздобелення зробити  у вашій квартирі, запрошуємо до нашого шоуруму. Тут можна отримати кваліфіковану консультацію щодо останніх тенденцій у сфері оформлення інтер’єрів, переглянути приклади вже готових проектів та просто доторкнутись до деталей «живої» оселі. Адже ваша квартира може бути саме такою.