ВАСИЛЬ ДУДУРИЧ: «КИЇВМІСЬКБУД» БЕЗКОШТОВНО ВСТАНОВЛЮЄ ЗАРЯДНІ СТАНЦІЇ ДЛЯ ЕЛЕКТРОКАРІВ НА КОЖНОМУ ПАРКОМІСЦІ

«Київміськбуд» крокує у ногу з часом. Запровадження інновацій є частиною стратегії Холдингової компанії. Розуміючи, що світ змінюється щодня, будівельники намагаються втілювати у життя останні технології.

ВАСИЛЬ ДУДУРИЧ: «КИЇВМІСЬКБУД» БЕЗКОШТОВНО ВСТАНОВЛЮЄ ЗАРЯДНІ СТАНЦІЇ ДЛЯ ЕЛЕКТРОКАРІВ НА КОЖНОМУ ПАРКОМІСЦІЗа словами Віце-президента «Київміськбуду» Василя Дудурича, одним із останніх реалізованих  глобальних нововведень є зарядки для електромобілів.

«Практика свідчить, що електрокар це вже не щось надзвичайне, а елемент української буденності. Наша країна займає 5 місце у міжнародному рейтингу за темпами росту кількості електромобілів. Ми навіть випереджуємо Америку та Японію.

«Київміськбуд», як лідер будівельної галузі, має усі можливості, аби зробити життя у новобудовах компанії для інвесторів, які мають електрокари, більш комфортним. Саме тому компанія за індивідуальними заявками покупців у нових житлових комплексах, що будуються, оснащуватиме паркомісця зарядними пристроями для електромобілів. Тобто якщо людина купує паркінг та залишає прохання встановити їй відповідний пристрій, компанія робитиме це абсолютно безкоштовно. Вважаємо такий крок елементом лояльності по відношенню до наших інвесторів та внеском у екологічну складову міста», – зазначив Василь Дудурич.

Він розповів, що безкоштовні зарядні станції для електрокарів також розпочали встановлювати біля кожного відділу продажів «Київміськбуду».

«Тож поки людина обирає омріяне житло, її машина заряджається. І квартиру купив, і час на підзарядку не згаяв», – резюмував Василь Дудурич.

ВАСИЛЬ ДУДУРИЧ: «КИЇВМІСЬКБУД» БЕЗКОШТОВНО ВСТАНОВЛЮЄ ЗАРЯДНІ СТАНЦІЇ ДЛЯ ЕЛЕКТРОКАРІВ НА КОЖНОМУ ПАРКОМІСЦІ