ДО УВАГИ ІНВЕСТОРІВ ТА ЗМІ! ЩОДО ОЗЕРА «ЖАНДАРКА»

Холдингова Компанія  «Київміськбуд» виконала свої зобов’язання щодо благоустрою тієї частини набережної озера «Жандарка» та прилеглої території, які зазначені у проекті.

Прес-служба Холдингової компанії інформує, що проти «Київміськбуду» на 9 жовтня 2014 року планується провокація.  У багатоквартирних будинках мікрорайону Позняки невідомі особи розповсюджують листівки із закликом з 10 години пікетувати головний офіс компанії через невпорядкованість водойми № 94 (народна назва озеро «Жандарка»).

   Наголошуємо, що будь-які звинувачення у невиконанні ПАТ «ХК «Київміськбуд» своїх зобов’язань є безпідставними та необґрунтованими.

         Офіційно повідомляємо, що ту частину робіт, яку компанія повинна виконати відповідно до проекту, «Київміськбуд» виконав у повному обсязі.

Також повідомляємо, що компанією сплачено 4% від вартості збудованих житлових та 10% від вартості нежитлових  приміщень до бюджету міста Києва на розвиток інфраструктури. Таким чином, абсолютно ніяких додаткових зобов’язань, окрім проектних, ПАТ «ХК «Київміськбуд» по даному об’єкту не має.