ДО УВАГИ ГРОМАДСКОСТІ І ЗМІ! 27.04.14

Трудовий колектив ПАТ «ХК «Київміськбуд» звертається до Генерального прокурора з проханням втрутитись у ситуацію з неправомірим звільненням керівництва компанії!

                                        

В.о Генерального прокурора України
                                                                                                            Махніцькому О.І.

  

Шановний Олегу Ігоревичу!

Звертається до Вас трудовий колектив одного з найвідоміших та найпотужніших підприємств будівельної галузі – Публічного  Акціонерного Товариства «Холдингова компанія «Київміськбуд».

Наша стурбованість викликана несподіваною зміною керівництва нашого колективу. Як нам стало відомо, представниками Київської міської Ради та Київської міської державної адміністрації прийнято рішення про звільнення голови та членів Наглядової ради ПАТ «ХК «Київміськбуд». Також, поширюються чутки про зміну Правління компанії.

В умовах вкрай нестабільної політичної та економічної ситуації в країні, зазначені рішення сприймаються, як спроба тимчасових керівників міста та деяких представників партії «Регіонів», які хапаються за свої крісла, захопити владу в компанії та дестабілізувати роботу нашого підприємства.

В країні руйнуються фінансові та економічні зв’язки між підприємтсвами, багато підприємств в країні змушені боротися з наслідками кризи та призупиняють свою роботу, скорочують працівників та заробітну плату тим працівникам, що залишились на підприємстві.

В той же час наше підприємство продовжує працювати у звичайному режимі, будувати житлові будинки  та об’єкти соціальної інфраструктури, виконувати свої зобов’язання перед інвесторами компанії, які придбали нерухомість в об’єктах компанії, тисячі будівельників та офісні співробітники мають стабільну заробітну платню.

Враховуючи, що після виборів Президента України та виборів в органи влади міста Києва, які пройдуть 25 травня 2014 року, у нової влади міста Києва виникне бажання в черговий раз змінити керівництво компанії, звертаємося до Вас з величезним проханням втрутитися в ситуацію, не допустити калейдоскопу керівництва в ПАТ «ХК «Київміськбуд» до обрання легітимної влади в місті Києві».

З повагою, 
За доручення трудового колективу
Голова ППО ПАТ «ХК «Київміськбуд»                                             О.В.Грицина