БІЛЯ ЖК «МЕДОВИЙ» БУДЕ ТРИ НОВІ ДОРОГИ

        Біля нового житлового комплексу «Медовий» побудують дві абсолютно нові дороги, ще на одній буде зроблено капітальний ремонт і благоустрій.

        Так силами «Київміськбуду» буде упорядковано дорогу, яка веде до самого «Медового».

БІЛЯ ЖК «МЕДОВИЙ» БУДЕ ТРИ НОВІ ДОРОГИ

        «Існує і повністю узгоджений зі службами міста проект по розширенню і капітальному ремонту вулиці Радченко. Її розширять до 9 метрів і приведуть в нормальний вигляд. Від самого «Медового» до тролейбусного кільця по вул. Пулюя, буде прокладено нове сучасне дорожнє полотно. Дані роботи будуть проведені повністю за рахунок «Київміськбуду». Для компанії важливий комфорт і зручність не тільки житла, але і прилеглої інфраструктури. Дорога буде оснащена сучасним освітленням, облагороджена, зроблено благоустрій», – уточнили в прес-службі «Київміськбуду».

        У цій же місцевості в минулому році КП «Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд» розпочала роботи зі спорудження нової дороги по вулиці Медовій.

БІЛЯ ЖК «МЕДОВИЙ» БУДЕ ТРИ НОВІ ДОРОГИ

        «Ця траса з’єднає міжнародний аеропорт «Київ» (Жуляни) з просп. Лобановського. По суті, ця дорога – частина південно-західного малого півкільця від проспекту Академіка Палладіна до Столичного шосе, який об’єднає лівий і правий берег Дніпра. Проектна пропускна спроможність нової траси близько 25 тис. автомобілів на добу, що допоможе розвантажити проспекти Лобановського і Повітрофлотський, а також Севастопольську площу і вул. Народного Ополчення.

        У комунальному підприємстві повідомили, що на вулиці Медовій виконана вже більша частина робіт. А саме: укріплено бутом земляне полотно, побудована частина підпірних стін, укладені нижні шари асфальту на під’їздах до аеропорту «Київ» (Жуляни) та по вул. Медова до Народного ополчення. Також вже прокладені або перекладені інженерні мережі, дощова каналізація, встановлені стовпи освітлення», – пише портал ABCnews.

БІЛЯ ЖК «МЕДОВИЙ» БУДЕ ТРИ НОВІ ДОРОГИ

        Після завершення робіт по вулиці Медова, в планах міста побудувати проїзд від неї до вулиці Кадетської. Таке рішення покликане не тільки перерозподілити транспортні потоки з основних магістралей, а й поліпшити транспортне сполучення до найближчих мікрорайонів.

        Відремонтована «Київміськбудом» дорога буде з’єднана з новим проїздом від Кадетського гаю до вулиці Медової. Таким чином, жителі ЖК «Медовий» завдяки новим дорогам, легко зможуть дістатися у будь-який кінець міста.