ЮРІЮ ЗУБКУ ВРУЧИЛИ ПОСВІДЧЕННЯ ДЕПУТАТА КИЇВРАДИ

Керуючий справами ПАТ «ХК «Київміськбуд» Юрій Зубко став  депутатом Київради

Після урочистого виконання гімну, голова Київської міської виборчої комісії Анатолій Сульдін  відкрив пленарне засідання першої сесії Київської міської ради VIII скликання. Він представив членів виборчої комісії та поінформував присутніх у залі про результати позачергових виборів.

ЮРІЮ ЗУБКУ ВРУЧИЛИ ПОСВІДЧЕННЯ ДЕПУТАТА КИЇВРАДИ

Перше посвідчення – Київського міського голови – було вручено Віталію Кличку, якого кияни вдруге обрали своїм мером. Звертаючись з вітальним словом до новообраного депутатського корпусу, Віталій Кличко зазначив, що найголовніші завдання, які він бачить сьогодні, це подолання корупції у всіх ешелонах влади, прийняття бюджету міста та всебічний розвиток столиці, яка має стати флагманом реформ, зразком для наслідування іншим регіонам країни.

ЮРІЮ ЗУБКУ ВРУЧИЛИ ПОСВІДЧЕННЯ ДЕПУТАТА КИЇВРАДИ

Депутатський корпус Київради складається із 120 депутатів. Серед них – Керуючий справами ПАТ «ХК «Київміськбуд» Юрій Зубко, обраний до Київради по виборчому округу № 31.

Після того, як Київський міський голова Віталій Кличко склав присягу, депутати отримали свої тимчасові посвідчення. У залі зачитали привітання від Голови Верховної Ради Володимира Гройсмана. Від Парламенту виступила народний депутат Оксана Продан, яка також привітала новообраний депутатський корпус Київради з початком сесії та окреслила ті сподівання, які покладають народні депутати на своїх місцевих колег.

ЮРІЮ ЗУБКУ ВРУЧИЛИ ПОСВІДЧЕННЯ ДЕПУТАТА КИЇВРАДИ

За результатами виборів до Київради пройшли п’ять партій із наступною кількістю мандатів: Територіальна організація партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» в м. Києві – 52 мандати, Київська міська організація політичної партії «Об’єднання «Самопоміч» – 22 мандати, ВО Київська міська організація політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» – 17 мандатів, Київська міська організація Української партії «Єдність» – 15 мандатів, ВО Київська міська організація політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Свобода» – 14 мандатів.

Нова Київрада приступила до роботи.