ПІШОВ У ВІЧНІСТЬ ЗАСЛУЖЕНИЙ БУДІВЕЛЬНИК УКРАЇНИ ОЛЕГ РЕГІДА

Київміськбуд з глибоким сумом і біллю повідомляє, що 10 серпня 2024 року помер головний інженер Департаменту організації та технічного забезпечення будівництва, Заслужений будівельник України Олег Віталійович Регіда.

ПІШОВ У ВІЧНІСТЬ ЗАСЛУЖЕНИЙ БУДІВЕЛЬНИК УКРАЇНИ ОЛЕГ РЕГІДА

Олег Віталійович народився 1 січня 1963 року у місті Волочиськ Хмельницької області. У 1985 році здобув освіту військового інженера-будівельника у Ленінградському Вищому військово-інженерному будівельному училищі ім. А.Н. Комаровського.

Трудову біографію розпочав начальником будівельної дільниці у Житомирі, потім працював у Бердичеві, Вінниці.

У 2000 році Олег Віталійович переїхав у Київ, де працював заступником начальника 1 Управління начальника робіт з економіки, начальником 18 відділу капітального будівництва Повітряних Сил ЗСУ, начальником центру передбудівельної підготовки Міністерства оборони України, головним інженером центру передбудівельної підготовки Міністерства оборони України.

У 2011 році був направлений на роботу у Сімферополь, працював начальником Кримського управління капітального будівництва Міноборони України. Через рік у 2012 повернувся у Київ на посаду головного інженера ПрАТ «ХК «Київміськбуд». Весь час його посадові обов’язки стосувалися комплектації та технічного забезпечення будівництва.

Колектив знав і поважав Олега Віталійовича за відкритість, доброту, готовність допомогти за найменшого прохання, почуття гумору і вміння не лише взяти відповідальність, а й зробити все від нього можливе, щоб виконати зобов’язання.

Студенти Київського Національного університету будівництва і архітектури, у якому останній час викладав Олег Віталійович, знали його як мудрого наставника і доброго старшого друга.

Розділяємо горе родини, щиро співчуваємо дружині, сину і донці, яких він любив понад усе, всім друзям і близьким Олега Віталійовича.

Прощання з Олегом Віталійовичем Регідою відбудеться у середу, 14 серпня 2024 року, у Свято-Покровському соборі (Платонівська церква) ПЦУ за адресою: вул. Мстислава Скрипника, 20/1 (Солом’янський район)

Світла пам’ять прекрасній людині!