DOMIK ПОРАХУВАВ, ЗА СКІЛЬКИ МОЖНА КУПИТИ КВАРТИРУ У ЖК УРЛІВСЬКИЙ-2

       Журналісти порталу Domik.ua продовжують розраховувати вартість квартир в столичних новобудовах, зазначених високим індексом надійності на сайті Bild.ua. У цьому матеріалі вивчали цінові пропозиції в житловому комплексі «Урлівський-2» (індекс надійності – 204 бали) від будівельного холдингу «Київміськбуд» і з’ясовували, у скільки обійдуться інвесторам найдоступніші одно-, дво- і трикімнатні квартири в новобудові.

        «Урлівський-2» – житловий комплекс комфорт-класу, який зводиться в Дарницькому районі столиці, за адресою вул. Клеманська, 7. Чотири 26-поверхових будинки будуть об’єднані загальним двоповерховим стилобатом, в якому розмістяться комерційні приміщення. На даху стилобату забудовник облаштує прибудинкову територію: дитячі майданчики, спортивні тренажери та зелені зони відпочинку. Комплекс будується за монолітно-каркасною технологією із стінами з керамзитобетонних блоків.

        Детальний розрахунок вартості квартир у комплексі і варіанти їх купівлі, дізнавайтеся в матеріалі: Скільки коштує квартира в ЖК «Урлівський-2».

DOMIK ПОРАХУВАВ, ЗА СКІЛЬКИ МОЖНА КУПИТИ КВАРТИРУ У ЖК УРЛІВСЬКИЙ-2