ХІД РОБІТ НА ЖК ІТАЛІЙСЬКИЙ КВАРТАЛ У СІЧНІ

        Продовжуються роботи по зведенні нового житлового комплексу «Італійський квартал» у Оболонському районі столиці по вул. Богатирська, 32.

ХІД РОБІТ НА ЖК ІТАЛІЙСЬКИЙ КВАРТАЛ У СІЧНІ

       Станом на січень 2020 року у будинках №№1,2 закінчено роботи по облаштуванню моноліту та цегляної кладки. Закінчені покрівельні роботи. Проходить утеплення стелі підвалу.

        У будинках №№3,4 закінчено роботи по облаштуванню моноліту та цегляної кладки. Проходить утеплення стелі підвалу.

      У будинках №№5,6 проходять монолітні роботи (в обох будинках виконано 95%). У будинку №5 облаштування цегляної кладки закінчено. У будинку №6 облаштування цегляної кладки виконано на 90%.

       У будинках №№7,8 закінчують монолітні роботи, цегляну кладку облаштовують на 4-х поверхах.

ХІД РОБІТ НА ЖК ІТАЛІЙСЬКИЙ КВАРТАЛ У СІЧНІ ХІД РОБІТ НА ЖК ІТАЛІЙСЬКИЙ КВАРТАЛ У СІЧНІ ХІД РОБІТ НА ЖК ІТАЛІЙСЬКИЙ КВАРТАЛ У СІЧНІ

       У будинках №№ 9,10 закінчуються монолітні роботи й облаштування цегляної кладки (виконано 95%).

       У будинках №№ 11,12 закінчено роботи по облаштуванню моноліту та цегляної кладки. Закінчені покрівельні роботи. Проходить утеплення стелі підвалу. Проводять сантехнічні роботи.

       У будинку №13 проходить утеплення стелі підвалу, облаштування стяжки підвалу. Проводять сантехнічні, електричні роботи.

       У будинку №14 облаштовують стяжку підвалу. Також виконують моноліт паркінгу, виконано 65% на різних захватках.

ХІД РОБІТ НА ЖК ІТАЛІЙСЬКИЙ КВАРТАЛ У СІЧНІ ХІД РОБІТ НА ЖК ІТАЛІЙСЬКИЙ КВАРТАЛ У СІЧНІ ХІД РОБІТ НА ЖК ІТАЛІЙСЬКИЙ КВАРТАЛ У СІЧНІ

       ЖК «Італійський квартал» – це 14 чотириповерхових будинків комфорт-класу, об’єднаних у загальний архітектурний проект, що зводиться по вул. Богатирській, 32. На перших поверхах ЖК «Італійський квартал» унікальні квартири з власною терасою, площею від 24 кв.м до 47 кв.м, також, на першому поверсі одного з будинків запроектовані нежитлові приміщення. На території комплексу буде зведено сучасний дитячий садок, ігрові та спортивні майданчики. Поруч із комплексом буде гіпермаркет «Novus.

       Вартість квадратного метру від 20 777 грн, квартири доступні у розстрочку та кредит. Довідки за тел.: (044) 299-43-34.