НА БУДИНКАХ У ЖК МЕДОВИЙ-2 ТА ЖК РАЙДУЖНИЙ “РОЗЦВІЛИ” КВІТИ

Будинок №1 у ЖК «Медовий-2» прикрасила квітка. У такий спосіб будівельники традиційно повідомляють про закінчення монолітних робіт на будинку. 

Комплекс, що складається з трьох 26-поверхівок, будується у Солом’янському районі по вул. Петра Радченка, 27 і є гармонійним доповненням ЖК «Медовий». У продажу 2, 3 і 4 + кімнатні квартири площею від 59,3 м² до 201,3 м², вартість квадратного метра – від 19 599 грн (з урахуванням знижки).

НА БУДИНКАХ У ЖК МЕДОВИЙ-2 ТА ЖК РАЙДУЖНИЙ "РОЗЦВІЛИ" КВІТИ

Нова квітка – третя за рахунком – прикрасила і ЖК «Райдужний», монолітні роботи  на об’єкті виконано повністю. Комплекс будується у Дніпровському районі столиці, по вул. Кибальчича, 2.

Квартири, запроектовані у ЖК найрізноманітніших планувань, є дворівневі 1-кімнатні. На перших поверхах житлового комплексу розмістяться комерційні приміщення, в яких будуть магазини, аптеки, офіси, кав’ярні та дитячі розвиваючи секції. Також для маленьких мешканців у ЖК запроектовано сучасні дитячі та спортивні майданчики і власний дитячий садок.  Вартість квадратного мету від 21 910 грн (з урахуванням знижки), квартири також можна придбати за допомогою розтермінування або кредиту від банків-партнерів.

НА БУДИНКАХ У ЖК МЕДОВИЙ-2 ТА ЖК РАЙДУЖНИЙ "РОЗЦВІЛИ" КВІТИ