1 КВ.М. ЗА 15 300 ГРН. НА ПЕЧЕРСЬКУ! «ГАРЯЧА» ПРОПОЗИЦІЯ ВІД «КИЇВМІСЬКБУДУ»!

    Холдингова компанія розпочала продаж квартир у житловому комплексі  «Французький квартал» за унікально низькою ціною.

1 КВ.М. ЗА 15 300 ГРН. НА ПЕЧЕРСЬКУ! «ГАРЯЧА» ПРОПОЗИЦІЯ ВІД «КИЇВМІСЬКБУДУ»!

         15 300 грн. за 1м2  за такою ціною стартує продаж квартир  в новому унікальному комплексі «Французький квартал», який Холдингова компанія «Київміськбуд» почала зводити по вулиці Анрі Барбюса, 52/1.  Якщо Ви мріяли жити у самому серці столиці , тоді  поспішайте, пропозиція діятиме тільки протягом місяця. Сьогодні за такою ціною Ви можете придбати:

1- кімнатних – 473;
2- кімнатних – 392;
3- кімнатних – 274, в тому числі 4 – дворівневих;
4- кімнатних –   85, в тому числі 4 – дворівневих;
5- кімнатних –     5.

Володарям автомобілів не зайвим буде знати, що під житловими комплексами їхні залізні коні матимуть затишний і просторий паркінг. Всередині комплексу ландшафтні дизайнери створять затишний простір для відпочинку майбутніх мешканців, а справжньою несподіванкою і, звичайно ж, окрасою  «Французького кварталу» стане  Ейфелева вежа. Майже справжня.

   Аркадій Бондарев, Віце-президент ПАТ «ХК «Київміськбуд»: «Київміськбуд» входить у нову для себе нішу. І, якщо в сегменті житла економ-класу ми є безумовними лідерами, бо на ринку нерухомості  немає жодної структури, яка б могла з нами конкурувати, то сьогодні ми входимо в сегмент преміум-класу.  Але входимо туди, приносячи всі наші досягнення.  «Київміськбуд» – лідер будівельного ринку, тому ми маємо можливість запропонувати житло належної якості, і, що дуже важливо – за прийнятну ціну. Ціна 15 300 грн. за 1 квадратний метр абсолютно доступна для людей, які бажають жити в центрі міста. Також, ми хочемо показати людям, що «Київміськбуд» може працювати в цьому сегменті, він буде працювати, він збудує цей комплекс швидко, ефективно і я впевнений. Що і в цьому сегменті ринку у нас у майбутньому не буде конкурентів.
«Французький квартал» це дійсно унікальний комплекс, який об’єднує у собі все, що необхідно для комфортного життя – затишне житло, кафе, ресторани, офіси, тобто, це буде таке міні-містечко, де буде все для того, щоб людина у цьому кварталі могла комфортно жити. Ми намагаємося створити тут атмосферу справжнього Парижа. І хоча краще Парижа може бути тільки Париж, але ми будемо намагатися створити частинку Франції в самому центрі Києва!»

1 КВ.М. ЗА 15 300 ГРН. НА ПЕЧЕРСЬКУ! «ГАРЯЧА» ПРОПОЗИЦІЯ ВІД «КИЇВМІСЬКБУДУ»!

         З питань придбання житла та нежитлових приміщень звертайтесь за телефоном  (044) 280-90-11, або приходьте у відділ продажу ПАТ «ХК «Київміськбуд»: вул.. Суворова 4/6. Наші менеджери зможуть фахово і ґрунтовно дати відповідь на всі Ваші запитання.