2 250 БРОНЕЖИЛЕТІВ, РОЗГРУЗКИ ТА ЇЖАКИ КИЇВМІСЬКБУД ПЕРЕДАВ ЗСУ

2 250 бронежилетів класу 5+, військові тактичні розгрузки, 480 великих та 5 000 малих протитанкових їжаків було виготовлено і передано для потреб Збройних Сил України та загонів територіальної оборони за сприяння та допомоги ХК «Київміськбуд». Військова екіпіровка та загородження вже доставлені у потрібні локації. За словами віце-президентки «Київміськбуд» Світлани Новохацької, захищати наших воїнів будуть якісні сталеві пластини вітчизняного виробництва.

2 250 БРОНЕЖИЛЕТІВ, РОЗГРУЗКИ ТА ЇЖАКИ КИЇВМІСЬКБУД ПЕРЕДАВ ЗСУ

«Українська сталь в бронежилетах надійно захищатиме наших воїнів від ворожих куль російських загарбників. «Київміськбуд» допомагає армії з перших днів війни коштами і всім, чим може. Ми постійно на зв’язку з Гуманітарним штабом Києва, куди щотижня привозимо тони необхідних продуктів – тушонку, цукор, муку, консерви. Допомагаємо Головному військовому госпіталю, шукаємо необхідні ліки і медичне приладдя по усьому світу», – розповіла Світала Новохацька.

2 250 БРОНЕЖИЛЕТІВ, РОЗГРУЗКИ ТА ЇЖАКИ КИЇВМІСЬКБУД ПЕРЕДАВ ЗСУ

Вже з перших днів березня у підпорядкування Головному військовому клінічному госпіталю Міністерства Оборони України Правління «Київміськбуду» передало дочірнє підприємство – багатопрофільну клініку «Медбуд», в якій найновішою апаратурою устатковане реанімаційне відділення.

2 250 БРОНЕЖИЛЕТІВ, РОЗГРУЗКИ ТА ЇЖАКИ КИЇВМІСЬКБУД ПЕРЕДАВ ЗСУ

«У реанімаційному відділенні «Медбуду» лише торік було зроблено капітальний ремонт і закуплено дуже потужну апаратуру. Тепер завдяки цьому лікарі зможуть рятувати наших захисників. Сьогодні в лавах територіальної оборони і віце-президенти «Київміськбуду», і менеджери, і будівельники. Дівчата з відділів продажу координують переселенців і допомагають потрібними контактами. Кожен на своєму місці, кожен захищає країну, як може, ми – єдині і саме тому обов’язково переможемо», – підкреслила Світала Новохацька.