АУДИТОРИ НАЗВАЛИ НАЙКРАЩІ ВІДДІЛИ ПРОДАЖУ

      Четвертий рік поспіль за ініціативи URE Club проводиться масштабне дослідження центрів продажів житлових комплексів у Києві та області.

       «Український клуб нерухомості» та компанія Quadrate 28 Sales протестували 100 житлових комплексів і склали рейтинг кращих центрів продажів ЖК у кожному з трьох сегментів — економ, комфорт і бізнес, а також визначили головні проблеми в роботі відділів продажу. Серед переможців у різних номінаціях відділи продажу ЖК «Manhattan city» та ЖК «Медовий».

АУДИТОРИ НАЗВАЛИ НАЙКРАЩІ ВІДДІЛИ ПРОДАЖУ

     Директор Департаменту з продажу та маркетингу Тетяна Маркова розповіла, що досягати високої якості спілкування з клієнтами менеджерам «Київміськбуду» допомагає внутрішній відділ якості контролю комунікацій.

«Відділ якості вибірково аналізує кілька консультацій протягом контрольного періоду на відповідність стандартам компанії. Результати даного аналізу включені в систему мотивації, тобто впливають на розмір оплати продавця. Це дозволяє підтримувати високий рівень якості обслуговування клієнтів», – підкреслила Тетяна Маркова.

У  цьому році аудитори оцінювали роботи менеджерів за таким критеріями:

  • Якість первинного контакту.
  • Використання технік продажів, запрошення на зустріч.
  •  Рівень проведення зустрічей, екскурсії на об’єкт, якість презентації.
  •  Оцінка дзвінка за рішенням після зустрічі.
  •  Комунікація з клієнтом за причини відмови, робота із запереченням.