ЗАВДЯКИ ЗНИЖКАМ, ВИ МОЖЕТЕ ЗЕКОНОМИТИ ДО 20% НА КВАРТИРІ ВІД «КИЇВМІСЬКБУДУ»

 На рішення придбати житло в тому чи іншому об’єкті впливає чимало факторів і один із найбільш вагомих – знижки. Цієї осені «Київміськбуд» запроваджує знижки на квартири у кількох новобудовах

Квартира у Житловому комплексі на Позняках, 4а – мрія багатьох. Саме тут Холдингова компанія зводить 6 будинків площею 210 000 кв.м Будівництво виконується 5-ма чергами. Останніми надійшли у продаж квартири у будинках 3, 4  і 5 черг. І хоча у них доволі високий ступінь готовності, у компанії  прийняли рішення встановити максимальну знижку.

Реакція інвесторів на таку пропозицію не забарилась, коментують у відділі продажу. За словами провідного фахівця відділу продажу на мкрн. Позняки, 4-а ПАТ «ХК «Київміськбуд» Зої Пітули, на першому  місці серед питань, які ставлять інвестори –  вартість нового житла.

«У першу чергу люди запитують про квартири у тих будинках, які вже майже «на виході».  Потім цікавляться плануванням, а коли дізнаються про знижку у 20%, то вже їм не важливо ні термін введення, ні планування, а лише вартість нового житла і можливість суттєво зекономити на покупці. А 20% – це чимала сума. Принаймні, на облаштування оселі точно вистачить”, – говорить Зоя.

Сприятливу пропозицію розробили у «Київміськбуді» і щодо першого внеску. Зазвичай він становить близько третини вартості квартири. Відповідно решта суми сплачується до закінчення будівництва.

ЗАВДЯКИ ЗНИЖКАМ, ВИ МОЖЕТЕ ЗЕКОНОМИТИ ДО 20% НА КВАРТИРІ ВІД «КИЇВМІСЬКБУДУ»

ЗАВДЯКИ ЗНИЖКАМ, ВИ МОЖЕТЕ ЗЕКОНОМИТИ ДО 20% НА КВАРТИРІ ВІД «КИЇВМІСЬКБУДУ»

ЗАВДЯКИ ЗНИЖКАМ, ВИ МОЖЕТЕ ЗЕКОНОМИТИ ДО 20% НА КВАРТИРІ ВІД «КИЇВМІСЬКБУДУ»

ЗАВДЯКИ ЗНИЖКАМ, ВИ МОЖЕТЕ ЗЕКОНОМИТИ ДО 20% НА КВАРТИРІ ВІД «КИЇВМІСЬКБУДУ»

«На Позняках, 4-а діє унікальна пропозиція щодо придбання квартири у розстрочку з першим внеском 10%. На всіх інших об’єктах мінімальний перший внесок 30%.», – повідомив  директор департаменту реалізації нерухомості ПАТ «ХК «Київміськбуд»  Орест Обухівський.

Найближчі до здачі в експлуатацію на Позняках 4-х так звані будинки-свічки , що стоять по обидва боки від підковоподібного будинку. До речі, інвестори його називають – будинок-посмішка. За словами керівника проекту ТОВ «Ягуар» (ПАТ «ХК «Київміськбуд» Олега Власюка, будівництво на цьому житловому масиві не тільки не відстає від графіку, а навіть і випереджає його, що зокрема вдається завдяки вчасному постачанню необхідних матеріалів.

«Хотілося б висловити велику вдячність нашому замовнику – ПАТ «ХК «Київміськбуд», і зокрема відділу матеріального забезпечення Холдингу, адже завдяки їх безперебійному постачанню необхідних матеріалів, будівництво ведеться досить високими темпами і з випередженням графіку. Затримок відносно матеріалів немає жодних», – повідомив він.

Якщо ви плануєте купити нову квартиру, завітайте у відділ продажів «Київміськбуду» ознайомтесь із пропозиціями і плануванням нових квартир, і не забувайте, що знижки діють тільки до 30 листопада 2014 року. Телефон для довідок: (044) 280-90-11, (044) 220-00-14, (044) 220-13-31. Поспішайте!