DOMIK ПРО 12 ПЕРЕВАГ ЖК МЕДОВИЙ-2

       Портал Domik.ua продовжує вивчати сильні сторони проектів від забудовників столиці і найближчого передмістя. У цьому огляді мова піде про молодшого брата новобудови на березі мальовничих озер у Солом’янському районі Києва – ЖК «Медовий-2» від ХК «Київміськбуд».

DOMIK ПРО 12 ПЕРЕВАГ ЖК МЕДОВИЙ-2

       ЖК «Медовий-2» – це три 26-поверхових будинки на 1075 квартир з підземним паркінгом на 384 місця, у Солом’янському районі по вул. Петра Радченка, 27. Введення заплановано на IV квартал 2021 року.

DOMIK ПРО 12 ПЕРЕВАГ ЖК МЕДОВИЙ-2

       Перевага №1: низька ціна

       Середня вартість житла в новобудовах Києва в жовтні 2019 року склала 24 000 дол/кв. м, мінімальна – 16 200 грн/кв. м. На поточний момент в ЖК «Медовий-2» можна купити квартиру за ціною 16 490 грн за кв. м при 100% оплаті, що на 31% нижче середньої вартості квадратного метра в житлових комплексах столиці і тільки на 2% вище мінімальної.

DOMIK ПРО 12 ПЕРЕВАГ ЖК МЕДОВИЙ-2

       Перевага №2: високий індекс надійності

       ЖК «Медовий-2» отримав зелене щит і оцінку 201 бал з максимально можливих 220 на сайті Bild.ua. Експертиза новобудови включає перевірку законності будівництва і репутацію забудовника. Зеленими щитами на «Білд» відзначені тільки надійні житлові комплекси від досвідчених забудовників. У листопаді 2019 року таких новобудов на сайті 18 з 406 в Києві.

DOMIK ПРО 12 ПЕРЕВАГ ЖК МЕДОВИЙ-2

       Перевага №3: паркова зона і Совські ставки

       Будівництво комплексу, як і його попередника – першого «Медового», ведеться на березі мальовничих ставків в оточенні лісопаркової зони. На озерах можна погодувати диких качок або організувати риболовлю, відпочити в альтанках на березі. Зелену зону в майбутньому планують облагородити і перетворити в міський оазис для місцевих жителів і їх сусідів.

DOMIK ПРО 12 ПЕРЕВАГ ЖК МЕДОВИЙ-2

       Які ще 9 переваг побачили журналісти порталу Domik.ua, читайте за посиланням і приходьте купувати нову квартиру у стильному і яскравому комплексі.