DOMIK ПОРАХУВАВ, СКІЛЬКИ КОШТУЄ КВАРТИРА В ЖК РАЙДУЖНИЙ

       У скільки обійдеться житло при повній оплаті, і з яким мінімальним першим внеском можна інвестувати в нерухомість від «Київміськбуду». Журналісти порталу Domik.ua порахували, скільки коштують квартири в ЖК «Райдужний» на такому етапі будівництва.

       На офіційному сайті холдингу «Київміськбуд» зазначено, що станом на січень 2020 року в ЖК «Райдужний» ведуться монолітні роботи на рівні 19-го поверху в першому будинку і виконується цегляна кладка на 7-му. У другому будинку облаштовують моноліт на 1-му поверсі, в третьому – прокладають мережі. 

        Територія майбутнього житлового комплексу розташована в Дніпровському районі столиці за адресою: вул. Кибальчича, 2. Місцевість носить назву «житловий масив Райдужний» – звідки і отримав свою назву новий проект «Київміськбуду». До складу комплексу увійдуть три 26-поверхових будинки-свічки, в яких розміститься 670 квартир. Всі три будинки планують ввести в експлуатацію в IV кварталі 2020 року. Перші поверхи будівель відведені під комерційні приміщення, останні – під дворівневі квартири. Будинки в «Райдужному» будують за монолітно-каркасною технологією із стінами з газобетону і збільшеними віконними прорізами. На території новобудови планують облаштувати майданчики для ігор та занять спортом, в одному з будинків буде функціонувати дитячий сад.

DOMIK ПОРАХУВАВ, СКІЛЬКИ КОШТУЄ КВАРТИРА В ЖК РАЙДУЖНИЙ

       На початку 2020 року інвесторам ЖК на Кибальчича, 2 доступні квартири з кількістю кімнат від однієї до шести, включаючи дворівневі варіанти. Мінімальна площа житла – 42,17 кв. м, максимальна – 136,74.

       Купити квартиру в ЖК «Райдужний» можна, сплативши повну вартість об’єкта, в розстрочку від забудовника або в іпотеку від «Крісталбанка». В останніх двох випадках необхідний перший внесок в розмірі від 30% вартості житла. Розстрочку від забудовника можна отримати до травня 2021 року або на 15 місяців. Період, на який поширюється іпотечне кредитування, довше – від року до 20-ти. На залишок нараховується ставка: мінімально 0,01% в перший рік виплат, максимально – 24% в наступні. І ставка, і розмір виплат залежать від тривалості кредитування і розміру першого внеску.

       Нижче наведені дані за вартістю квартир в ЖК «Райдужний», засновані на інформації офіційного сайту новобудови і представників відділу продажів. Для розрахунків були обрані 1-, 2- і 3-кімнатні квартири мінімальної площі. Отримані результати не враховують можливого коливання курсу долара США і зміни вартості квадратного метра в процесі виплати розстрочки.

DOMIK ПОРАХУВАВ, СКІЛЬКИ КОШТУЄ КВАРТИРА В ЖК РАЙДУЖНИЙ DOMIK ПОРАХУВАВ, СКІЛЬКИ КОШТУЄ КВАРТИРА В ЖК РАЙДУЖНИЙ DOMIK ПОРАХУВАВ, СКІЛЬКИ КОШТУЄ КВАРТИРА В ЖК РАЙДУЖНИЙ

 Детальніше читайте у матеріалі Domik.ua – Сколько стоит квартира в ЖК «Радужный»