ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІ БУДИНКИ «КИЇВМІСЬКБУДУ»

Новітні будівельні матеріали та енергоефективні фасади роблять наше житло по-справжньому теплим

Енергоефективність вже давно стала одним із пріоритетних питань для пересічного українця. Адже саме від неї залежить сума, вказана у щомісячній платіжці за житлово-комунальні послуги, а отже і значна частина сімейного бюджету.

Розуміючи усю важливість питання, будівельники намагаються зводити такі будинки, які б максимально зберігали тепло. Експертами неодноразово підтверджено: дотримання нормативних показників щодо утеплення дозволяє зекономити витрати на тепло до 30%.

ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІ БУДИНКИ «КИЇВМІСЬКБУДУ»

За словами директора Департаменту капітального будівництва – головного інженера «Київміськбуду» Олега Регіди, мешканці будинків, зведених Холдингом, за своє тепло можуть не хвилюватись – воно точно буде збережене.

«Коли зведено монолітну коробку новобудови, стіни ґрунтуються і на них наносять утеплювач. На шар клею монтуються мінераловатні плити, а коли суміш застигає – кріплять механічно за допомогою анкерів. Потім мінеральна вата ґрунтується, на неї наноситься армуючий розчин зі склосіткою. Після застигання ще раз проходять ґрунтовкою, накладають декоративну штукатурку та фарбують. Тобто процес улаштування фасаду, і особливо його утеплення це досить кропітка і багатоетапна робота. Але завдяки цьому ми отримуємо надзвичайно хороші показники енергоефективності», – розповів Олег Регіда.    

ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІ БУДИНКИ «КИЇВМІСЬКБУДУ»

ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІ БУДИНКИ «КИЇВМІСЬКБУДУ»

За словами Головного інженера «Київміськбуду»,  компанія  проводить імпортозаміщення, тож будівельники надають перевагу  мінеральній ваті саме українського виробника.

«Такий утеплювач є екологічно-чистим, отримується шляхом розплавлення гірської породи, яка потім  переходить у волокно. Воно в свою чергу укладається шарами – однин на один, скріплюється за допомогою клеючих сумішей та пресування, і маємо плити, які і кріпимо на фасад.  Додатковою перевагою мінеральної вати є те, що вона не займиста, а значить безпечна для мешканців будинку», – пояснив Олег Регіда. 

Такий підхід до утеплення будинків дозволяє зберегти хороші показники енергоефективності будь-яких квартир – від маленьких однокімнатних до великих двоповерхових із панорамними вікнами та «кутових».

ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІ БУДИНКИ «КИЇВМІСЬКБУДУ»

А для тих, хто прагне зекономити не лише на платіжках, а й на квадратному метрі, нагадуємо, що у «Київміськбуді» діють знижки! Придбати власну квартиру можна зі знижкою до -30% в залежності від об’єкта. Подробиці – у відділі продажів (044) 280 90 11.